Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στα Διαβατά, νεκρή μια έγκυος

Μία γυναίκα έγκυος έχασε τη ζωή της από σύγκρουση αμαξοστοιχίας με αυτοκίνητο που σημειώθηκε σε σιδηροδρομική διάβαση στα Διαβατά. Το ΙΧ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση και συγκρούστηκε με το τρένο.

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με επιβατικό αυτοκίνητο σημειώθηκε σήμερα σε σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα μία έγκυος γυναίκα να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε επίσης και ένας άνδρας.
Η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων. Όπως μεταδίδει το thestival.gr, η γυναίκα ήταν 41 ετών και ήταν συνοδηγός.

Ακόμη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και στη συνέχεια στο «Παπανικολάου», όπου θα διεξαχθεί νεκροτομή.

Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στα Διαβατά.
Ο οδηγός του οχήματος που σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε ζώνη, διακομίστηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 με τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται για την αμαξοστοιχία IC 91.

Όσον αφορά στις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications