Οι  Κορεάτισσες που προκάλεσαν την οργή της πλατφόρμας Twitch - Βίντεο

Τέσσερις νεαρές και διάσημες περσόνες του διαδικτύου από τη Νότια Κορέα φαίνεται πως βρήκαν τον μπελά τους κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στην πλατφόρμα Twitch.

Η δημοφιλής πλατφόρμα live streaming, Twitch φαίνεται πως δεν συγχωρεί εύκολα παραβίαση των κανόνων της και αυτό το κατάλαβαν καλά τέσσερα μοντέλα από τη Νότια Κορέα.

Τα κορίτσια, μπορούσε κανείς να εντοπίσει στην κατηγορία της πλατφόρμας «Just Chatting», όπου οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με αυτόν που κάνει τη ζωντανή μετάδοση.

Οι 27 χιλιάδες θεατές του live φαίνεται πως δεν ήταν αρκετοί ώστε να αποτρέψουν το Twitch από το να μην μπλοκάρει τα κορίτσια.

Ο λόγος ήταν το ότι οι περσόνες ονόματι «sooflower», «addielyn9», «chobiman0125» και «damicos», προχώρησαν σε προκλητικές πόζες γύρω από μια πισίνα φορώντας τα μπικίνι τους.

Στη συνέχεια οι τρεις από αυτές μπήκαν στην πισίνα και άρχισαν να πιέζουν με αισθησιακό τρόπο τα κορμιά τους στη διάφανη πισίνα.

Το συμβάν έγινε αμέσως αντιληπτό από την πλατφόρμα που επικαλούμενη παραβίαση των κανόνων της μπλόκαρε τα κανάλια όλων των κοριτσιών.

Το περιστατικό συνέβη στις 18 Αυγούστου και παραμένει άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι αφού το μπλόκο μπορεί να διαρκέσει από 24 ώρες έως έναν μήνα.

Φυσικά το περιστατικό προκάλεσε διφορούμενα σχόλια από άλλες περσόνες της υπηρεσίας, με άλλους να αποκαλούν τα κορίτσια «ξεδιάντροπα» ενώ άλλοι σημείωσαν πως δεν βρήκαν κάτι κακό σε αυτό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications