Το κινητό δίνει νέα διάσταση στην εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία

Το κινητό άνοιξε ξαφνικά περίπου μία ημέρα μετά την δήλωση εξαφάνισης της Νάταλι Κρίστοφερ, ενώ έχουν βρεθεί δύο στίγματα από την προσπάθεια γεωεντοπισμού.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ άνοιξε το χθες το πρωί, σχεδόν ένα 24ωρο αφότου ο κύπριος σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν από την εξέλιξη και έστειλαν δύο γραπτά μηνύματα στον αριθμό της κοπέλας, τα οποία έμειναν αναπάντητα.

Δεν είναι γνωστό εάν το κινητό ενεργοποιήθηκε από την ίδια την αστροφυσικό, που σημαίνει ότι ήταν ζωντανή, ή από κάποιον άλλο ο οποίος το βρήκε ή το είχε αποσπάσει.

Ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει δύο στίγματα εκπομπής από το κινητό της 35χρονης, σε δύο διαφορετικά σημεία του νησιού.

Η υπόθεση απέκτησε μία ακόμα διάσταση χθες το απόγευμα, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλά στο μπάνιο του δωματίου ξενοδοχείου όπου διέμενε η αγνοούμενη με τον σύντροφό της. Στην συνέχεια οι εγκληματολόγοι ανίχνευσαν τρεις κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου είχε πλαγιάσει η 35χρονη.

Στην κατάθεσή του ο σύντροφός της απέδωσε την παρουσία αίματος σε ρινορραγία της κοπέλας το βράδυ πριν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συμπεράνουν εάν το αίμα προήλθε από βίαιο χτύπημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την συμμετοχή δυνάμεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, με την βοήθεια και εναέριων μέσων.

Μυστήριο : Κάποιος άνοιξε το κινητό της αστροφυσικού
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν το πρωί, λίγο μετά τις 10π.μ, με τον Κύπριο σύντροφό της να μιλά μαζί της για τελευταία φορά στις 9:30π.μ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Νάταλι Κρίστοφερ του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο και θα αργούσε λίγο να επιστρέψει. Αυτό κάνει εντύπωση ωστόσο στις αρχές είναι το γεγονός πως ενώ χθες το απόγευμα το κινητό της απενεργοποιήθηκε, σήμερα το πρωί ήταν και πάλι ανοικτό. Αυτό προκάλεσε την έκπληξη των αστυνομικών, καθώς το κινητό της είχε κλείσει χθες τα ξημερώματα αλλά άνοιξε εκ νέου σήμερα το πρωί, περίπου 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της .

Η μαρτυρία της καμαριέρας
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, καμαριέρα του ξενοδοχείου είπε στον ιδιοκτήτη ότι την προηγούμενη νύχτα είχε ακούσει φωνές: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου», σημείωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κύπριος με τη Βρετανίδα να κοιμήθηκαν «σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications