Άνοιξε το κινητό της 35χρονης αγνοούμενης Νάταλι Κρίστοφερ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την εξαφάνιση θρίλερ της 35χρονης Νάταλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, τελευταίες πληροφορίες από την Ικαρία αναφέρουν ότι σήμερα ενεργοποιήθηκε το κινητό της 35χρονης.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ παραμένει άγνωστο αν η ίδια η αστροφυσικός άνοιξε το τηλέφωνό της ή κάπιοιος άλλος. Εξάλλου, το ίδιο ρεπορτάζ επιβεβεβαιώνει ουσιαστικά το ρεπορτάζ του SigmaLive ότι το κινητό της 35χρονης έδωσε στίγματα από νέα περιοχή. Αρχικά όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ έδωσε στίγματα από το ίδιο σημείο στους Φούρνους και ένα σε πολύ διαφορετικό σημείο, το οποίο οι αστυνομικοί δεν θέλουν να αποκαλύψουν γιατί διεξάγονται εκεί εξονυχιστικές έρευνες.

Πάντως δεν αποκλείεται το κινητό τηλέφωνο να επανενεργοποιήθηκε σήμερα και να ήταν σε περιοχή που δεν έπιανε σήμα.Όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ, δεν ερευνάται στο παρόν στάδιο εγκληματική ενέργεια ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Προηγούμενος: Συγκεκριμένη διαδρομή στο επίκεντρο των ερευνών για την Νάταλι

Στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, προς εντοπισμό της αγνοούμενης Νάταλι Κρίστοφερ τίθεται πλέον συγκεκριμένη διαδρομή.

Πρόσωπο που κατέχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να συμβάλει στις έρευνες, υπέδειξε σε συγκεκριμένο πάροχο κινητής τηλεφωνίας πώς απενεργοποιείται η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην απέναντι περιοχή από την Ικαρία, με όνομα «Φούρνοι».

Η συγκεκριμένη κεραία προκάλεσε σύγχυση στις έρευνες, καθώς το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη διαδρομή, καλύπτοντας την απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η 35χρονη Αγγλοκύπρια μέχρι την περιοχή που καταγράφεται το τελευταίο της νέο στίγμα.

Κηλίδες αίματος στο κρεβάτι
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου που μοιραζόταν η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν οι κηλίδες προκλήθηκαν φυσικά, παραδείγματος χάρη λόγω απλής ρινορραγίας, ή ήταν αποτέλεσμα βίαιου χτυπήματος.

Άκαρπες οι έρευνες
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας είναι άκαρπες έως τώρα, παρά την συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και αστυνομικών δυνάμεων από γειτονικά νησιά – ακόμα και με ελικόπτερα και drones.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε από τον σύντροφό της. Στην κατάθεσή του ο 38χρονος δήλωσε ότι όταν ξύπνησε γύρω στις 10:00 το πρωί δεν την βρήκε στο δωμάτιό τους και την κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο. Η αστροφυσικός απάντησε και τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως στην συνέχεια δεν έδωσε σήμα ζωής ούτε απάντησε σε μετέπειτα κλήσεις.

Ο 38χρονος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.
Τι λέει άνθρωπος που νοίκιασε στο ζευγάρι το δωμάτιό του
«Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε “παιδιά, εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πήγε για τζόκινγκ στις οχτώ το πρωί”. Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι “δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα και θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς”. Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχανε κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης.Όπως επισημαίνει δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό».

«Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκίνησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications