Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον γαμπρό της

Συνεργός της σατανικής 49χρονης ήταν ο σύντροφός της. Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή... καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της.

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή τον προσκάλεσε για ένα ποτό.Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 32χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 32χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Ο Ντιμίτρι Μπογκντάνοφ

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications