21 Νοε 2016

Το Μυστικό του Άδη όπου επήγαιναν οι ψυχές. βρίσκεται στο Διάστημα !!!

Το Μυστικό του Άδη βρίσκεται στο Διάστημα

Πλούτων εσήμαινε τον Κάτω Κόσμο όπου επήγαιναν οι ψυχές και την ιδεατή ανθρωπόμορφη δύναμη που κυβερνούσε αυτόν τον κόσμο. Άδης εσήμαινε την κατοικία των νεκρών.

Τέκνο του Κρόνου και της Ρέας, αδελφός του Δία, του Ποσειδώνα, της Ήρας, της Δήμητρας και της Εστίας, πολέμησε εναντίον των Τιτάνων (Τιτανομαχία, η μεγάλη σύγκρουση της 7ης Αποστολής υπό τον Δία με τους στασιαστές της 4ης Αποστολής υπό τον Κρόνο) φορώντας περικεφαλαία – δώρο των Κυκλώπων – που τον έκανε αόρατο και έλαβε την εξουσία του Κάτω Κόσμου, ενώ ο Δίας την εξουσία του ουρανού και ο Ποσειδώνας την εξουσία της θάλασσας.

Ο Κάτω Κόσμος ήταν το πολυανθρωπότερο βασίλειο και ο Πλούτωνας εσυμβασίλευε με την Περσεφόνη, είχαν δε σαν θεραπαινίδες τις Κήρες και τις Ερινύες, που τις έστειλαν στην γη σαν ψυχοπομπούς ή σαν τιμωρούς δαίμονες.

Στην πραγματικότητα των ουρανών, ο Κάτω Κόσμος ή τα Τάρταρα, βρίσκονται στην περιοχή του αστερισμού του Κάνωπος, όπου εγκλείονται οι κακούργες ψυχές προς σωφρονισμόν. Εκεί, τα βαρυτικά πεδία είναι τόσον ισχυρά, που η ψυχή είναι αδύνατον να διαφύγει και να ενσαρκωθεί ξανά, που είναι και η βαρύτερη τιμωρία..

ellaniapili
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Μυστικό του Άδη όπου επήγαιναν οι ψυχές. βρίσκεται στο Διάστημα !!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications