Έπεσαν με αεροπλάνο στη θάλασσα κι αυτός έβγαζε σέλφι μέχρι να τους σώσουν - Βίντεο

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν νιώθουν! Τι άλλο μπορεί να πει κανείς για τύπους όπως ο κύριος του παρακάτω βίντεο, που ενώ μόλις είχε κάνει αναγκαστική προσθαλάσσωση με το ιδιωτικό του αεροσκάφος κι ενώ βρισκόταν με την κοπέλα του στη θάλασσα, αυτός ατάραχος έβγαζε σέλφι.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λες και τη φίλη του που ενώ πέταγε πάνω από τις ακτές της Καλιφόρνια, το αεροπλάνο του έπαθε μηχανική βλάβη κι αναγκάστηκε να το ρίξει στο νερό.

Αμέσως μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης εκείνος έβγαζε ατάραχος σέλφι
«Πετούσαμε στα 3.400 πόδια κι έκανα τα πάντα. Η μηχανή όμως δεν ξεκινούσε με τίποτα κι έτσι το ρίξαμε στη θάλασσα», περιγράφει ο ίδιος.

«Πετούσαμε παράλληλα με το νερό για αρκετή απόσταση κι έτσι όταν πέσαμε στη θάλασσα, η πρόσκρουση ήταν η ελάχιστη δυνατή. Ήξερα ότι είχαμε μόλις 20 με 30 δευτ. μέχρι το αεροπλάνο να βυθιστεί. Έτσι, αμέσως άνοιξα την πόρτα και βουτήξαμε έξω».

Η αλήθεια είναι ότι παρά την άνετη προσθαλάσσωση και τις ξέγνοιαστες σέλφι, τα πράγματα για το ζευγάρι δεν ήταν και τόσο ρόδινα.«Αρχίσαμε να παγώνουμε γρήγορα. Έπειτα από το πρώτο 20λεπτο, πραγματικά, πάγωνα πολύ. Γύρω μας παντού τσούχτρες κι αστερίες! Φάλαινες ανέπνεαν δίπλα μας», είπε ο Ντέιβιντ.

Όση ώρα το αεροπλάνο επέπλεε, εκείνοι είχαν ανέβει στο φτερό. Μετά ξαναβούτηξαν στο νερό. Και τότε, «οι τσούχτρες τσιμπούσαν διαρκώς».
Για την ιστορία, χρειάστηκε περί τη μιάμιση ώρα για να τους εντοπίσουν. Ένα αεροπλάνο που πετούσε κοντά τους ενημέρωσε τις αρχές κι ένα ελικόπτερο διάσωσης εμφανίστηκε για να τους παραλάβει.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications