Το Παιδί που Επέστρεψε από τον Παράδεισο ενώ Ήταν Κλινικά Νεκρό!

Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει, ενός 13χρονου που επέστρεψε από τον Παράδεισο ενώ ήταν κλινικά νεκρός και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η ζωή δεν σταματά στον θάνατο.

Το 13χρονο παιδί είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό τραύμα, όταν η ρυμούλκα του αυτοκινήτου αναποδογύρισε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Υπέστη επτά κρανιακά κατάγματα.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε πολλές κρανιοτομές, εμφάνισε νεφρική ανεπάρκεια και υπέστη καρδιακή προσβολή.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την μητέρα του, ο Τρέντον υπέστη ανακοπή πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και επί 15 λεπτά η καρδιά του δεν λειτουργούσε. Έπειτα από αυτό οι γιατροί της είπαν ότι ο γιος της «δεν θα ξαναείναι ποτέ όπως πριν».

Τελικά οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του Τρέντον ότι ο γιος τους δεν θα συνερχόταν και ότι τα όργανά του ήταν συμβατά με πέντε παιδιών που χρειάζονταν επειγόντως μεταμόσχευση.

Όπως είπε η μητέρα του στο CBS News, συμφώνησε να υπογράψει τα έγγραφα για τη δωρεά οργάνων όταν πληροφορήθηκε ότι με τα όργανα του παιδιού της θα σώζονταν πέντε άλλα παιδιά

«Δεχτήκαμε κι αυτό σήμαινε ότι θα συνέχιζαν να κρατούν μηχανικά στη ζωή τον Τρέντον ώστε να προετοιμάσουν τα όργανά του για τη δωρεά». «Την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί στο τελευταίο εγκεφαλογράφημα για να ανακοινωθεί η ώρα θανάτου του», εξηγεί η μητέρα του.

Και τότε άλλαξαν όλα. Μια ημέρα πριν τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη, ο μικρός έδωσε σημάδια επαφής με το περιβάλλον.«Ξαφνικά επανήλθαν οι ζωτικές λειτουργίες του και ματαιώθηκε η εξέταση».

Ο Τρέντον εξακολουθεί να έχει πόνους και να παθαίνει σπασμούς και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του μισού του κρανίου. Ωστόσο, περπατάει, μιλάει, ενώ διαβάζει και κάνει και ασκήσεις μαθηματικών, λέει η μητέρα του, που κάνει λόγο για «θαύμα».

Το παιδί είπε ότι νόμιζε πως είναι στον παράδεισο όσο ήταν αναίσθητος. «Βρισκόμουν σε έναν αγρό και περπατούσα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πέραν του Θεού». Η οικογένειά του τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω του Facebook για να μπορέσει να καλύψει τις νέες ιατρικές του δαπάνες.

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications