Επιστήμονας προειδοποιεί:Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να είναι στο δρόμο προς τη Γη για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα

Ο Jacco van Loon, αστροφυσικός στο Πανεπιστήμιο Keele στο Staffordshire της Αγγλίας, προειδοποίησε για τις δυνητικά καταστροφικές επιπτώσεις της φωτορύπανσης και των ραδιοφωνικών μεταδόσεων που στέλνουμε στο διάστημα.

Σε ένα άρθρο για το περιοδικό The Conversation, ο Van Loon γράφει: Η εικόνα της γης τη νύχτα αποκαλύπτει την παρουσία μας με θεαματικό τρόπο. Οι πόλεις και οι δρόμοι σκιαγραφούν τα περιγράμματα των ηπείρων ... Αυτό το είδος φωτός, που έχει αντικαταστήσει τις παλιές λάμπες πυρακτώσεως με πορτοκαλί φως με λαμπτήρες νατρίου ή γαλαζοπράσινου υδραργύρου και led, η τεχνητή προέλευση αυτού του "φάσματος" πρέπει να είναι εύκολο να ανιχνευθεί για τεχνολογικά προηγμένες εξωγήινες φυλές.

Ο Van Loon φοβάται ότι οι τεχνολογικά προηγμένοι και εχθρικοί εξωγήινοι μπορεί να έχουν ήδη εντοπίσει αυτά τα φώτα και τις μεταδόσεις και ήδη ταξιδεύουν για να εισβάλουν στη Γη, οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να επιτεθούν ως αρπακτικά ζώα στην Γη αναζητώντας πλανήτες για να κατακτήσουν και να αποικίσουν. Ο Van Loon σημειώνει ότι όταν ο Κολόμβος ανακάλυψε τον Νέο Κόσμο, δεν ήταν τόσο θετικός στους Ιθαγενείς Αμερικανούς.

Έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια να αναζητηθούν σήματα που μεταδίδονται από εξωγήινους πολιτισμούς. Το 1974 ο αστρονόμος Frank Drake χρησιμοποίησε τον τότε ισχυρότερο πομπό στο Arecibo του Πουέρτο Ρίκο για να μεταφέρει ένα μήνυμα στο διάστημα και να αναγγέλλει την παρουσία μας.Το μήνυμα θα είναι πλέον 45 έτη φωτός μακριά από εμάς.

Ο επιστήμονας van Loon δήλωσε: «Οποιοσδήποτε επιστήμονας συμφωνεί τώρα ότι η αποστολή μηνυμάτων στο διάστημα χωρίς να γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να τα παρακολουθήσει μπορεί να μην είναι καλή ιδέα». Μόλις αποσταλεί, δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Αλλά η ραδιοφωνική επικοινωνία μεταξύ μας - συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης, των τηλεοπτικών εκπομπών και του Διαδικτύου - μπορεί επίσης να εντοπιστεί από το διάστημα. "

Οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα τους εξωγήινους. Αυτό είναι γνωστό ως παράδοξο του Fermi. Μεταξύ των πολλών προτεινόμενων απαντήσεων, ένας είναι ότι οι εξωγήινοι μπορεί να φοβούνται άλλους εξωγήινους.

Ο Van Loon λέει ότι κατά λάθος μπορεί να έχουμε παρατηρηθεί ήδη από ένα τρομοκρατημένο εξωγήινο πολιτισμό, που μπορεί να αποφασίσει να μας συναντήσει για να «σφίξει τα χέρια» ή να μας υποδουλώσει,η να μας φάει ή να μας καταστρέψει ως προφύλαξη. Είμαστε οι ίδιοι ένα επιθετικό είδος. "

Πολλοί ερευνητές μεταξύ αυτών και ο γράφων, συμφωνούν ότι ο καθηγητής van Loon κάνει παραπληροφόρηση, όπου ισχυρίζεται ψευδώς ότι παρά τις προσπάθειές μας δεν έχουν ποτέ εντοπιστεί εξωγήινα όντα.

Τα εξωγήινα όντα υπάρχουν σε όλο τον γαλαξία. Και είμαστε ήδη υποδουλωμένοι στα ερπετά που ειναι η αληθινή ελίτ οι υπόλοιποι ειναι χρήσιμα ork, και κατακτούν τον πλανήτη εκ των έσω και έχουν ήδη μολύνει την κοινωνία με κάθε τρόπο,ο νοών...νοείτω . Αν σχεδίαζαν να κάνουν εισβολή όπως σε ταινίες όπως νομίζουν πολλοί κοιμισμένοι, θα το είχαν κάνει ήδη, αν και οι ίδιες οι ταινίες κάνουν παραπληροφόρηση διότι η εισβολή δεν γίνεται έτσι όπως δείχνουν(!) μη πνευματικά άτομα και μη μύστες δεν μπορουν ούτε καν να διανοηθούν! ο νοών...νοείτω και πάλι .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications