Η στρατιωτική εκδήλωση που καταλήγει σε τραγωδία για δύο στρατιώτες, το σχοινί κόπηκε από κάτι ιπτάμενο(!) video

Τον θάνατο δυο στρατιωτών κόστισε η εναέρια επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας της Κολομβίας...Στην εικόνα φαίνονται κάτι σαν μικρά αεροπλάνα(?) UFO η DRONE;και σαν να έχουν ουρά όπως τα πουλιά,να περνούν με μεγαλη ταχύτητα και να κόβουν το σχοινί.

Ο διοικητής της Κολομβιανής Πολεμικής Αεροπορίας (FAC), στρατηγός Ραμς Ρουέντα, δήλωσε μετά το ατύχημα στη Μεντεγίν, ότι γίνεται ερευνά εάν κάτι «ιπτάμενο» έκοψε το σχοινί. Μέχρι στιγμής το να κοπεί το σχοινί από μονο του ή το πιθανό υπερβολικό βάρος αποκλείεται.

Το σχοινί κόπηκε ανάμεσα στο ελικόπτερο και στους στρατιώτες,αυτό είναι θέμα έρευνας, δήλωσε ο ανώτερος υπάλληλος σε συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Ο στρατηγός Ρουέντα δήλωσε ότι "δεν αποκλείεται ότι εξωτερικός παράγοντας ήταν η αιτία που κόπηκε και αυτό είναι μέρος της έρευνας.

Το ατύχημα συνέβη καθώς ετοιμαζόταν να τερματίσει την αεροπορική άσκηση, μετα την τοπική γιορτή και παρέλαση λουλουδιών. Οι στρατιώτες που έχασαν την ζωή τους ηταν ο Jesús Mosquera και Sebastián Gamboa.

Το σχοινί που χρησιμοποιήθηκε έχει 95% νάιλον και 5% βαμβάκι, έτσι αντέχει 29.000 λίβρες(13.1542 kg) στον γάντζο και 10.000 λίβρες(4.5359 kg) κατα μήκος, υποστηρίζουν ειδικοί.

Δώστε προσοχή στο 1:13 που φαίνεται αυτό στην εικόνα:

AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications