Το χαλάζι σε μεγέθους πορτοκαλιού που έπεσε στην Ιταλία: «Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο!»  εικόνες video

Δεκαοκτώ άνθρωποι στο νοσοκομείο στην πόλη Πεσκάρα στην Αδριατική με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, που προκλήθηκαν από χαλάζι μεγέθους πορτοκαλιού, έπειτα από το αναπάντεχο κύμα κακοκαιρίας, που συνοδεύθηκε από πρωτοφανή σε μέγεθος χαλαζόπτωση πριν από 4 ημέρες βλέπε εδώ .

Οι περισσότεροι άνθρωποι κατόρθωσαν να βρουν καταφύγιο εγκαίρως, αλλά ορισμένοι κτυπήθηκαν από το χαλάζι . Περίπου 20 άτομα νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, που προκλήθηκαν από χαλάζι μεγέθους πορτοκαλιού.

Στο Μιλάνο Μαρίτιμα, στην επαρχία της Ραβέννας, μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ πολλές οδικές αρτηρίες έχουν κλείσει.

Περίπου 200 μεγάλα και αιωνόβια πεύκα ξεριζώθηκαν από τους μανιασμένους ανέμους και τη βροχή στις άκρες των αυτοκινητοδρόμων, ενώ ανάλογες πτώσεις υπήρξαν σε πολλούς πευκώνες. Σημαντικές ζημιές σημειώθηκαν επίσης σε πολλούς παραθαλάσσιους παραθεριστικούς σταθμούς.

Έντονη χαλαζόπτωση επίσης και στο Μολίζε, όπου προκλήθηκαν καταστροφές στις στέγες και τα παράθυρα πολλών καταστροφών, αλλά και σε αυτοκίνητα. Η διάρκειά της ήταν μεν μικρή, αλλά η έντασή της ήταν τέτοια, που σε δευτερόλεπτα το έδαφος καλύφθηκε από χαλάζι μεγέθους μπάλας του πινγκ πονγκ και προκάλεσε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας.

Επιπλέον, ένας ανεμοστρόβιλος εμφανίστηκε στην περιοχή της Ραβέννας στη θάλασσα.

Apocalypse in Italy. Tornado, Hail Storm and Floods in Italy (July 10, 2019)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications