O ύποπτος για το φόνο της βιολόγου: «Είμαι ηδονοβλεψίας» – Και δεύτερος ύποπτος με χειροπέδες!

Ενας ακόμα ύποπτος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, φέρεται να έπεσε στα χέρια των αρχών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν για τον 27χρονο, που συνελήφθη νωρίτερα για τη δολοφονία της βιολόγου και φέρεται να βοήθησε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο βασικός ύποπτος φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σ@ξουαλικό.

Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι. Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως ο άνδρας είδε την Suzanne Eaton στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου, η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, έπειτα από μια πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ το θέμα της εξαφάνισης αλλά και του εντοπισμού της σορού της 60χρονης απασχόλησε μεγάλα διεθνή πρακτορεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications