Το παιδάκι από το Terminator 2 μεγάλωσε και δεν θα το αναγνωρίζετε

Δεν θυμίζει σε τίποτα τον νεαρό John Connor από το Terminator 2

Το 1991 ο Nathan Furlong ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα ως John Connor στο Terminator 2: Judgment Day, ένας ρόλος που του χάρισε ένα κινηματογραφικό βραβείο MTV και ένα βραβείο Κρόνος ως καλύτερος νέος ηθοποιός.

Η επιτυχία του έδωσε την δυνατότητα μέσα στα επόμενα χρόνια να παίξει σε αρκετές ταινίες με συμπρωταγωνιστές τεράστια ονόματα του Hollywood όπως οι Meryl Streep, Liam Neeson,Tim Roth, Vanessa Redgrave και Jeff Bridges αλλά και μια συμμετοχή στο μουσικό βίντεο των Aerosmith για το "Livin 'on the Edge".

Η επόμενη μεγάλη του επιτυχία ήρθε το 1998 όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Edward Norton στο American History X. Όμως από το 2000 τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν καθώς οι καλές προτάσεις σταματήσανε και ο εθισμός του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά ξεπέρασε κάθε όριο αναγκάζοντας τον να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Οκτώβριο του 2000.

Ο Furlong δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2006 ότι από 22 έως 26 ετών ήταν "on and off" στα σκληρά ναρκωτικά προσθέτοντας ότι "ήμουν εξαρτημένος από την ηρωίνη και την κοκαΐνη"

Όπως θα διαπιστώσετε από το video δεν θυμίζει σε τίποτα τον νεαρό John Connor από το Terminator 2 αν και φαίνεται καλύτερα από ότι πριν μερικά χρόνια.

Δείτε το video:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications