Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης προς Πάφο… Για 2 και πλέον ώρες κλεισμένοι στο αεροσκάφος

Μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης της Ryanair από Θεσσαλονίκη για Πάφο.Πέραν των 2 ωρών η καθυστέρηση. Δύο και πλέον ώρες κλεισμένοι στο αεροσκάφος.

Τεράστια υπομονή για να αντιμετωπίσουν την πολύωρη ταλαιπωρία έκαναν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair, που θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Πάφος.

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης ήταν στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής από το αεροδρόμιο Μακεδονίας. Όπως ανέφερε επιβάτης της πτήσης στη Cyprus Times, ενώ βρίσκονταν εντός του αεροδρομίου είχαν ενημερωθεί από τις πινακίδες πληροφοριών ότι η πτήση τους θα είχε μισή ώρα καθυστέρηση.

Ούτω και έγινε. Στις 6:00 μ.μ. οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο αεροσκάφος και πήραν τις θέσεις τους για αναχώρηση. Ωστόσο αυτό δεν έγινε. Μισή ώρα μετά, όπως μας λέχθηκε, ο υπεύθυνος του πληρώματος ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο Πάφου.

Από εκείνη την ώρα οι επιβάτες της πτήσης, μεταξύ αυτών μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι, βρίσκονταν εντός του αεροσκάφους ενώ τους είχε αναφερθεί ότι θα αναχωρήσουν στα επόμενα λεπτά.

Αρμόδια πηγή επιβεβαίωσε στη Cyprus Times, ότι όντως υπάρχει αυξημένη κίνηση στον εναέριο χώρο της Πάφου λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου ωστόσο μόνο η συγκεκριμένη πτήση είχε επηρεαστεί.

Πηγή: Cyprustimes.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications