Tom DeLonge: Σύντομα Όλοι θα Μάθουν την Αλήθεια για τα UFOs και Δεν θα Γελάσουμε!

Ο Tom DeLonge είναι ο πρώην κιθαρίστας των Blink-182 και αποκαλύπτει μία συνάντηση που είχε με κυβερνητικό αξιωματούχο σχετικά με τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, όπως ισχυρίζεται, ενώ «υπόσχεται¨ ότι η αλήθεια για τα UFOs σύντομα θα αποκαλυφθεί στο κοινό.

«Όλοι θα μάθουν σύντομα την πραγματικότητα και δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα γελάσουμε. Είναι αρκετά αποθαρρυντικό, με κάποια άσχημα νέα, αλλά και με κάποια καλά νέα», τουιτάρισε ο DeLonge απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν τα UFOs είναι πραγματικά ή όχι.

Η ανακοίνωση του DeLonge ήρθε μια εβδομάδα πριν από το τελικό επεισόδιο της σειράς έξι επεισοδίων Unidentified: Inside America’s UFO Investigation, που βγήκε στον αέρα χάρη στην υποστήριξη του History Channel.

Το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο The Revelation, υπόσχεται να αποκαλύψει «συγκλονιστικά στοιχεία και βίντεο» και πολλές «μαρτυρίες» μαζί με στοιχεία για το τι γνωρίζει η αμερικανική κυβέρνηση για τα UFOs.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Rolling Stone, ο Tom DeLonge μοιράστηκε μια συνάντηση που είχε με κυβερνητικό αξιωματούχο για τα UFO, οπού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ειπώθηκαν τα εξής:

«Ο στρατηγός με κοίταξε στα μάτια και είπε: «»Ήταν ο Ψυχρός Πόλεμος. Όλα όσα κάναμε εκείνη την εποχή ήταν επειδή ο πυρηνικός πόλεμος μπορούσε να ξεσπάσει οποιαδήποτε ημέρα»», λέει ο DeLonge.

«»Και κάπου εκεί βρήκαμε το φαινόμενο των UFO.»» Και θυμάμαι ότι μόλις το είπε αυτό, η καρδιά μου μόλις άρχισε να χτυπάει σαν τρελή στο στήθος μου, σκιάχτηκα. Η επόμενη συζήτηση που συνέβη για μια ώρα σε αυτό το περίπτερο ήταν εξαιρετική. Η ζωή αλλάζει και τρομάζει».

Tom DeLonge: Everyone Will Know ‘Unnerving’ Reality About UFOs Soon

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications