Συνέβη και πάλι: Το γεγονός που «στρώνει» το δρόμο για την παγκόσμια χούντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα περιστατικό-βούτυρο στο ψωμί των παγκοσμιοποιητών της Νέας Τάξης έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στην Καλιφόρνια.Όλα ξεκίνησαν όταν σε φεστιβάλ τροφίμων σε πάρκο στο Γκιλροϊ της Καλιφόρνιας, ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμη.

Οι πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα λένε πως έχει γίνει ήδη μια σύλληψη ενός υπόπτου από την αστυνομία, ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες για το περιστατικό αλλά και τα κίνητρα του δράστη είναι σαφείς μέχρι στιγμής.

Το NBC Bay Area μετέδωσε πως σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς που έσπευσαν στην περιοχή, υπάρχουν τουλάχιστον έντεκα τραυματίες.Βίντεο που κυκλοφόρησαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανθρώπους που βρίσκονται στην εκδήλωση να σκορπίζουν πανικόβλητοι, καθώς ακούγονται πυροβολισμοί.

Δεν έλειψε και η παρέμβαση του Εθνικοδεξιού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέσω τουίτερ έγραψε πως οι αρχές βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος και συνέστησε προσοχή καθώς όπως σημείωσε, ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Το Gilroy Garlic Festival οργανώνεται κάθε χρόνο σε μια περιοχή νότια του Σαν Χοσέ. Η εν λόγω εκδήλωση, αποτελεί την καλύτερη καλοκαιρινή έκθεση τροφίμων του κόσμου και διεξάγεται κάθε χρόνο στο πάρκο Κρίστμας Χιλ, όπου και απαγορεύεται αυστηρά η οπλοφορία.

Δυστυχώς περιστατικά σαν κι αυτά, εκμεταλλεύεται η Νέα Τάξη των Πραγμάτων, για να φέρει αυστηρά μέτρα «κατά της τρομοκρατίας», τα οποία γίνονται καλοδεχούμενα, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν τον κόσμο να διαμαρτύρεται για την εφαρμογή τους.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως στην Αμερική προσπαθεί μέσα σε ένα διαρκή πόλεμο με το «Βαθύ Κράτος», να κάνει κουμάντο ο Εθνικοδεξιός Τραμπ, επομένως ίσως και να μην μπορέσει να αξιοποιηθεί από την Νέα Τάξη το εν λόγω περιστατικό για αυστηρότερα μέτρα στην Καλιφόρνια και εν γένει στις ΗΠΑ.

Όπως και να έχει, η φονική επίθεση κάνει το γύρο του κόσμου, και ενισχύει τον φόβο στον κάθε άνθρωπο, για το ότι πουθενά δεν είναι ασφαλής και όπως έχει αποδειχθεί τον φόβο αυτό, οι παγκοσμιοποιητές μονίμως τον εκμεταλλεύονται προς δικός τους όφελος, ποικιλοτρόπως.

Μάρτυρας στο φεστιβάλ: «Εβλεπα αίμα παντού»
Μία γυναίκα που ήταν μπροστά στους πυροβολισμούς, είπε στο CNN, πως όλα έγιναν γρήγορα, καθώς ο δράστης κρατούσε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. «Εβλεπα παντού αίμα γύρω μου. Δεν έχω δει τόσο αίμα στη ζωή μου. Υπήρχαν εκατοντάδες κόσμου, ανάμεσά τους και παιδιά. Περνούσαμε μια υπέροχη μέρα και έγινε αυτό. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι πυροτεχνήματα, αλλά αμέσως είδαμε κόσμο να τρέχει», είπε η μάρτυρας στο CNN, φανερά σοκαρισμένη.

Μάρτυρες είδαν τον δράστη, συνεχίζεται η καταδίωξή του
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τον κόσμο να απομακρύνεται από την περιοχή. Το φεστιβάλ ήταν στην τρίτη και τελευταία του ημέρα. Προς το παρόν ο ένοπλος δεν έχει συλληφθεί. Ως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί οι τρεις θάνατοι, αλλά γίνεται λόγος για 7 ή και παραπάνω θύματα, καθώς και για περίπου 50 τραυματίες. Οσον αφορά τον δράστη, ένας μάρτυρας κατέθεσε στο CNN, πως ήταν λευκού χρώματος, πάνω των 30 ετών, και έβγαλε ένα όπλο, το οποίο γέμισε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications