Τσακώνονται μεταξύ τους  οι έγκυρες πήγες πυρ και μανία ορδές νεοελλήνων!!!

Αυτό που διαβάζουν άτομα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή τους και αυτοπροσδιορίζεται Δημοσιογράφοι πανε και διακοπές σε μια σχολή και παίρνουν γραμμή τι να λένε πως το λες?

Από πότε πρέπει να σπουδάσει κάποιος για να λέει τα αυτονόητα και να έχει ειδικότητα Δημοσιογράφου? από τότε που ελέγχουν την πληροφορία, βάζεις και ορδές να σπουδάζουν αυτά που θέλεις να λένε και αυτό ηταν. Αν πιάσεις εναν απο έγκυρη πηγή και του πεις να αλλάξει την ρόδα του αυτοκίνητου δεν καταλαβαίνει πως αλλάζει ! θα ψάχνει οδηγίες, τέτοια ειναι η αντίληψη των περισσότερων!

Και μετά ο κάθε ηλίθιος αναπαράγει ότι του λενε οι έγκυρες πήγες και παριστάνει τον έξυπνο, έχουν φτάσει σε σημείο να πιστεύουν οτι οι Γερμανοί ηταν Ούννοι Μογγόλοι και έτρωγαν Βελανιδιά οχι μονο τα πιστεύουν αλλα κάτι ουγκανοι που παριστάνουν τους γνήσιους Έλληνες με ελληνικές σημαίες τα βάζουν στις ιστοσελίδες και blog τους!

Και ακόμα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ειναι Γερμανική εφεύρεση! όπως χιλιάδες άλλες, πιστεύουν δηλαδή ότι την τεχνολογία την έφεραν "βάρβαροι" και έβγαλαν τον κόσμο απο το μεσαίωνα! έχει καμιά λογική αυτο? η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας! και όπως έδειξε δικιά μας ερευνά: Πολλοί ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι! αυτα τα άτομα δεν εχουν καμια σχέση με καυκάσιο γένος (παλιότερα είχε αλλες ονομασίες) αλλα παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες δογματικά καθαρά οπως υποστηρίζουν μια ομάδα χωρίς να ξέρουν γιατί, έμενα θα μου πεις ρε? ξέρεις τι έφτιαξαν οι αρχαίοι προγονοί μου? έχει διαβάσει και 5 βιβλία και παριστάνει τον γνήσιο Έλληνα... στο διά ταύτα :

Χαμός σε μια έγκυρη πηγή τους !!!!

Έκαναν ειρωνικό σχόλιο για αυτό το θέμα:Νοσοκομείο Νίκαιας: Για 30 ευρώ έχασε τη ζωή της η νοσοκόμα, γιατί ηταν από την Αρμενία αλλα τους γύριζε μπούμερανγκ, ρατσιστές φασίστες ουρλιάζουν οι ορδές νεοελλήνων με νοημοσύνη αχιβάδας αλλα έχουν πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι!

Την ίδια ώρα απο τις ίδιες έγκυρες πήγες πατάνε like και share προπαγάνδες και σανό του τύπου ότι ένας μαύρος έγινε πιο "Έλληνας" από τους Έλληνες χαμός από like! οι ίδιοι μετά πάνε και κατηγορούν τους ίδιους για φασίστες και ρατσιστές(!) εκεί φτάνει το μυαλό τους! και συγκρίνουν ευρωπαϊκές χώρες με αφρικάνικες κτλ! δεν ξέρουν οι κοιμισμένοι ότι η Αρμενία και πολλές αλλες χώρες στην Ευρώπη ειναι κάτι σαν αδελφικός λαος? η δε Αρμενία Γεωργία πολέμησε μαζί με την Γερμανία τους μπολσεβίκους που αποδεκάτισαν καυκάσιους σε αυτά τα μέρη! οι συμμορίτες μόνιμος σπέρνουν διχόνοια μονο μεταξύ χώρων Ευρώπης και Καυκάσου ! και δεν τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη ούτε στην Αρμενία πρώτων γιατι ηταν και εκεί γεμάτο καυκάσιους ,και δεύτερο γιατί ηταν μαζί με τους "κακούς" για να σωθεί από το σταλινικό καθεστώς:

Κάτι άλλοι νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες πρόσφατα σε ένα blog, έβαλαν οτι ειναι ξένη μια καυκάσια από την Γεωργία σε ψηφοδέλτιο κόμματος, συγκρίνουν δηλαδή καυκάσια με μη ευρωπαϊκού γένους! αυτή η φάρα νεοελλήνων που ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους ειναι η δεύτερη πληγή της Ελλάδας μετά τους συμμορίτες και η χειρότερη! πολλές γνώστες φερόμενες πατριωτικές σελίδες ειναι από τέτοιους νεοελληνες, και δώσε ελληνικές σημαίες!!

Δυο ψευτο-πατριωτικές σελίδες συνεχίζουν να εμφανίζονται στην πρώτη θέση παρέα με τις καθεστωτικές στην αναζήτηση επίσης τόσα χρονιά βάζουν τα ιδία και τα ίδια, μαζί με προπαγανδες γιαυτό δεν ενοχλήθηκαν απο τους συμμορίτες χρήσιμοι ηλίθιοι νεοέλληνες ..Και δώσε ελληνικές σημαίες στα εξώφυλλα, αυτοι δεν ξερουν τι τους γίνεται και ειναι "Έλληνες" δογματικά δεν βάλαμε εμείς ελληνικές σημαίες που ήμαστε και καυκάσιοι, και βάλαμε αυτά που δεν είπαν άλλοι τόσα χρονιά, και βάζουν τα τσουτσέκια και το παίζουν και γνήσιοι απόγονοι αρχαίων!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications