Φρίκη στη Ρουμανία με τον 65χρονο serial killer: Σκότωσε και έκαψε δύο κοπέλες – Ψάχνουν και άλλα θύματά του

Φρίκη, αποτροπιασμό και σφοδρές αντιδράσεις για την ολιγωρία των αρχών προκάλεσε η είδηση της άγριας δολοφονίας δύο κοριτσιών από 65χρονο serial killer.

Φρίκη, αποτροπιασμό και σφοδρές αντιδράσεις για την ολιγωρία των αρχών προκάλεσε η είδηση της άγριας δολοφονίας δύο κοριτσιών από 65χρονο serial killer στη Ρουμανία.

Χρειάστηκαν 19 ολόκληρες ώρες να εισβάλλουν στο σπίτι του 65χρονου απαγωγέα παρά το γεγονός ότι η 15χρονη Αλεξάνδρα είχε καλέσει τρεις φορές τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και εκλιπαρούσε σε βοήθεια.

Ο μηχανικός Gheorghe Dinca, 65 ετών συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 18χρονη Luiza Melencu, και την 15χρονη Alexandra Macesanu σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Καρακάλ.

Η 18χρονη Luiza εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο ενώ έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η αστυνομία έφτασε έξω από το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη και ενώ περίμεναν επί ώρες ένταλμα για να εισβάλλουν σε αυτό βρήκαν υπολείμματα της σορού της Αλεξάνδρα σε ένα βαρέλι και τμήματα των οστών της Λουίζας. Μέσα στο σπίτι βρήκαν επίσης τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας και το DNA της.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αρχές ότι είχε βάλει φωτιά για να διώξει τα κουνούπια αλλά αυτό που έκανε ήταν να καίει τις σορούς των δυο άτυχων κοριτσιών.

Οι αρχές στη Ρουμανία δεν αποκλείουν ο 65χρονος να έχει σκοτώσει και άλλες κοπέλες γι’ αυτό και σε μία λίμνη κοντά στο σπίτι του άνδρα διεξάγονται έρευνες.

Πηγή: Newpost.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications