Αμερικανός πιλότος δήλωσε ότι έχει φωτογραφίσει την κιβωτό του Νώε στο όρος Αραράτ!!

Το 1872, ο George Smith του Βρετανικού Μουσείου, εξέπληξε τον κόσμο ανακαλύπτοντας την ιστορία του Πλημμύρας, όπως και εκείνη του Βίβλου της Γένεσης, γραμμένη σε ένα δισκοειδές δισκίο από πηλό που βρέθηκε αρχαία πόλη του Νινευίου (στο σημερινό Ιράκ).

Η ανθρώπινη συμπεριφορά, σύμφωνα με αυτή την ανακάλυψη, ώθησε τους θεούς της Βαβυλώνιας να εξαλείψουν την ανθρωπότητα με θάνατο μέσω του νερού και όπως στη Βίβλο, η επιβίωση όλων των ζωντανών όντων πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή από έναν μόνο άνθρωπο.

Από τότε ξεκίνησαν αμέτρητες αποστολές αναζήτησης της κιβωτού του Νώε στην περιοχή του Αραράτ, στην ανατολική Τουρκία, ακόμη και στο Ιράν.

Το 2006, μια ομάδα από εξερευνητές τυχοδιώκτες ανακοίνωσαν ότι είχαν βρει τα ερείπια της Κιβωτού του Νώε στις πλαγιές ενός βουνού στο Ιράν.

Η αποστολή δεκατεσσάρων ανδρών, με επικεφαλής τον εξερευνητή Dr. Bob Cornuke, είχε βίντεο και φωτογραφικές ως αποδείξεις ενός μαύρου αντικειμένου μήκους 120 μέτρων και 4000 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, καθώς και δείγματα που περιέγραψε ως "δοκάρια από ξύλο ".

Και φαινόταν να συμπίπτει με τα μέτρα που υποδεικνύονται στη Γένεση 6: 13-22, που καθορίζει τις διαστάσεις του: 300 πήχες μακρύ, 50 πήχες πλάτος και 30 πήχες ψηλό (144 μέτρα μήκος, 24 μέτρα πλάτος και 14 μέτρα ύψος, με βάση τις σημερινές μονάδες μέτρησης).

Αλλά πολλοί άλλοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι έχουν βρει τα ερείπια της θρυλικής κιβωτού του Νώε. Τώρα σε δηλώσεις στη βρετανική εφημερίδα Daily Star , η οργάνωση Stichting Ark InSight αναφέρει ότι ένας πιλότος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού είδε την Κιβωτό του Νώε στον πάγο πάνω από ένα βουνό στην Τουρκία.

Αμερικανός πιλότος δήλωσε ότι έχει φωτογραφίσει την κιβωτό του Νώε
Ο William Todd, ένας πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είδε μια περίεργη δομή μοιάζει με το θρυλικό πλοίο, ο πιλότος ανάφερε την ανακάλυψή του στον οργανισμό ARK InSight. Ο Gerrit Aalten, ειδικός στη βίβλο, δήλωσε ότι είναι μια από τις πιο αξιόπιστες ιστορίες σχετικά με τη θέση της Κιβωτού του Νώε.

Ο William Todd, πιλότος του αμερικανικού ναυτικού.

Το ARK InSight πιστεύει ότι το τεράστιο πλοίο που συνέβαλε στη μεταφορά των ζώων κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πλημμύρας τελικά κατέληξε στο βουνό Ararat της Τουρκίας.

Προφανώς, ο Todd πέταξε πάνω από την εν λόγω περιοχή με αεροπλάνο AJ Savage ενώ υπηρετούσε με το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τουρκία. Ήταν σε αποστολή αναγνώρισης το καλοκαίρι του 1952, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες βοήθησαν την τουρκική Πολεμική Αεροπορία να δημιουργήσει τον πρώτο ακριβή αεροπορικό χάρτη της Τουρκίας.

Ο πιλότος είπε ότι είδε μια μυστηριώδη δομή στην κορυφή του όρους Αραράτ. Το αντικείμενο ήταν τεράστιο και κάτω από το χιόνι, σε υψόμετρο περίπου 4.000 μέτρων. Ο Todd εξήγησε ότι έβγαλε κάποιες φωτογραφίες του αντικειμένου, αλλά καμιά από αυτές δεν είναι διαθέσιμες.

"Ήταν ένα ορθογώνιο πλοίο χρώματος σχιστόλιθου", δήλωσε ο Todd στην ARK InSight. "Όλοι είπαν ότι ήταν η Κιβωτός του Νώε. Περίπου 10 μέτρα η δομή εξείχε από τον πάγο. Δώσαμε τέσσερα ή πέντε αντίγραφα των φωτογραφιών σε όλο το πλήρωμά μας.

«Ολόκληρη η ομάδα έξι αεροσκαφών πετούσε πάνω από την Κιβωτό του Νώε και κάθε μέρα ένα αεροπλάνο "τυχαία" πετούσε από τον Αραράτ για να το δει εκείνο το καλοκαίρι. Αφού είδαμε τις φωτογραφίες, ήμασταν πεπεισμένοι ότι η δομή ήταν η Κιβωτός του Νώε ».

Ο Todd δήλωσε ότι έδωσε τα αντίγραφα των φωτογραφιών σε ανώτερο του και δεν ξανά είδε ποτέ. Είπε επίσης ότι τα Αρχεία του Ναυτικού Κέντρου στην Ουάσιγκτον δεν μπορούσαν να βρουν τα αρχικά αρνητικά. Και για το ARK InSight, η ιστορία του Todd είναι η οριστική απόδειξη ότι η Κιβωτός του Νέου βρίσκεται στο όρος Αραράτ.

"Η Κιβωτός ειναι γνωστή σε πολλούς, γεγονός που το καθιστά ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα", εξηγεί ο Aalten.
"Και σύντομα θα υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες για το κοινό, γιατί αυτό που ανακαλύφθηκε είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ένα πράγμα είναι βέβαιο για την κιβωτό. Η κιβωτός του Νώε είναι ένα αριστούργημα. Και είναι μεγάλο, μεγαλύτερο από όσο νομίζαμε ότι θα ήταν.

Περιστασιακά, κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών μηνών, ένα μικρό μέρος ενός από αυτά τα τμήματα γίνεται ορατό λόγω της υποχώρησης του παγετώνα. Γνωρίζουμε από αυτόπτες μάρτυρες ότι η κιβωτός έχει μετακινηθεί περίπου 50 μέτρα πιο κάτω στον παγετώνα τα τελευταία 100 χρόνια.

Αυτή τη στιγμή το Ark-news εμφανίζεται στην κατηγορία «περίεργες ειδήσεις», αλλά αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει «παγκόσμια είδηση»». Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία μας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η CIA συμμετείχε στην αναζήτηση της Κιβωτού στο Άραρατ.

Τα αποσπασματικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι προέτρεψαν την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών να δημοσιεύει εικόνες του βουνού, αλλά «ποτέ δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν με ακρίβεια την θέση της Κιβωτό του Νώε», ή τουλάχιστον αυτό λένε.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications