Η δημόσια έκκληση της Βάνας Μπάρμπα μετά τον θάνατο της αδελφής της

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Βάνα Μπάρμπα, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της αδελφή.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Πολύτιμη και αγαπημένη αδερφή... με άφησες μόνη... πια πήγες κοντά στον Θεό....όμως σε παρακαλώ... μη μου στερήσεις την αγάπη σου... ας έρχεσαι έστω και στα όνειρά μου....λίγο πιο συχνά... άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη... γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί το ξέρω.

Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί... στων αγγέλων τα μπουζούκια» έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Λίγες ώρες αργότερα, η Βάνα Μπάρμπα διέγραψε την ανάρτησή της και προέβη σε μια νέα, μέσα από την οποία έκανε δημόσια έκκληση σε όλους τους δημοσιογράφος να μην ασχοληθεί κανείς με την οικογένεια της αδελφής της, καθώς είναι επιθυμία της οικογένειάς της.

«Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας.

Γι' αυτό σας ζητώ σε αυτήν τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κανείς με την οικογένεια της αδελφής μου, πρώτον γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Σας ευχαριστώ πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά.

zougla

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications