Η γυναίκα που είχε παντρευτεί ένα φάντασμα πειρατή 300 ετών τώρα θέλει διαζύγιο!

Μία 46χρονη γυναίκα από το Downpatrick της Βόρειας Ιρλανδίας είχε έναν παράξενο γάμο με ένα φάντασμα πειρατή 300 ετών που λέει ότι έγινε "εραστής" της.

Η σχέση αυτή δεν ηταν ένα κομμάτι της φαντασίας της, η Amanda Teague έκανε πολλά πράγματα για να εξασφαλίσει ότι ο "ψεύτικος" γάμος της θα θεωρεί νόμιμος.

Το 2016,έκανε το γάμο της με τον φάντασμα πειρατή "Jack", έτσι ώστε να αναγνωρίζεται ως νομικά ο γάμος .

Ο "μήνας" του μέλιτος τελείωσε
Ωστόσο, φαίνεται ότι ο μήνας του μέλιτος τελείωσε, και τώρα θέλει διαζύγιο και επιμένει ότι το φάντασμα τη χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας όπως ένα παράσιτο.

Είπε ότι τα πράγματα πήγαν τόσο άσχημα που τελικά προσπάθησε να εξορκίσει το jack, αλλά γύρισε και προσπάθησε να πάρει τη ζωή της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Teague εξήγησε την ιστορία πίσω από το γάμο της με τον πειρατή-φάντασμα και το δράμα του διαζυγίου τους.

Εξήγησε ότι μετά το θάνατο του γιου της το 2010, έγινε πιο πνευματική, αλλά στη συνέχεια, είχε την ιδέα ότι μπορούσε να επικοινωνήσει με φαντάσματα.

Η Teague λέει ότι το 2015, το φάντασμα πειρατή jack, "παρουσίασε τον εαυτό του μπροστά της", και ανέπτυξε μια φιλία, η οποία άνθιζε σε μια στενή σχέση κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε και η Teague ελπίζει ότι θα ήταν ένα ευτυχές τέλος, αλλά γρήγορα μετά το γάμο, αρχίζει να χάνει ενέργεια και να έχει προβλήματα υγείας.

"Αυτό συνέβη για σχεδόν δύο χρόνια. Η υγεία μου συνέχισε να χειροτερεύει και να χειροτερεύει και να χειροτερεύει, μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, που σχεδόν πέθανα. Έπρεπε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση ", εξήγησε ο Teague.

Η Teague είναι πολύ έμπειρη και έχει φήμη ως ειδική σε φαντάσματα και στην κατοχή του πνεύματος, οπότε δεν της πήρε πολύ καιρό για να καταλάβει ότι ο σύζυγός της το φάντασμα την χρησιμοποίησε ως κάποιο είδος πηγής ενέργειας.

"Ο Jack ήταν ουσιαστικά ένας βαμπίρ ενέργειας. Όταν πεθαίνουμε, είναι φυσιολογικό να παραμείνουμε στη γη για μια περίοδο, αλλά όταν τα πνεύματα παραμένουν πολύ καιρό, χρειάζονται μια πηγή ενέργειας. Και δυστυχώς, ο Τζακ με χρησιμοποίησε ως πηγή ενέργειας " , ανέφερε η Teague.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications