Περιοχή 51: Τι θα Συμβεί αν Πραγματικά «Εισβάλουν» στην Κορυφαία Μυστική Στρατιωτική Βάση των ΗΠΑ;

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι επιθυμούν να εισβάλουν στην Περιοχή 51, με την ελπίδα να αποκαλύψουν τα εξωγήινα μυστικά που κρύβει, σύμφωνα με δημοσίευση στο facebook «Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us» δηλαδή «Καταιγισμός στην Περιοχή 51, Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους».

Αν και φαίνεται ότι όλο αυτό ξεκίνησε ως ένα αστείο, πολύς κόσμος το έχει πάρει σοβαρά. Παρά τις συστάσεις και την αποτροπή ακόμα και του Bob Lazar ο οποίος ήταν ο πρώτος πριν 30 χρόνια που αναφέρθηκε στα μυστικά της Area 51 και S4, η «τρέλα» του κόσμου είναι ασταμάτητη.

Περισσότεροι από 2 εκ. συμφωνούν να παρευρεθούν και να «εισβάλουν», ενώ έχουμε ακόμα σχεδόν 2 μήνες μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί η ημερομηνία καταιγισμού.

Ωστόσο, εάν κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει στην Περιοχή 51, η οποία διαθέτει υψηλή προστασία, είναι πιθανό να πάθει μεγάλο κακό.

Πρώτα απ ‘όλα, εάν έστω μόνο αυτά τα 2 εκ. άνθρωποι εμφανιστούν πραγματικά τον Σεπτέμβριο, θα ήταν ένας εφιάλτης για τη Νεβάδα, αρχικά, πριν καν πλησιάσουν στην περιβόητη Περιοχή, σύμφωνα με την βρετανική Express.

Το Λας Βέγκας, είναι η κοντινότερη μεγάλη πόλη της Περιοχής 51 και έχει πληθυσμό μόλις 650.000 κατοίκων, με αποτέλεσμα η προσθήκη 2 ακόμα εκατομμυρίων ατόμων στη διάρκεια έστω μόνο μιας νύχτας και μιας μέρας θα ασκήσει σοβαρή πίεση στην υποδομή του κράτους, καθώς δεν υπάρχουν ξενοδοχεία και δωμάτια να φιλοξενήσουν τόσο κόσμο, πόσο μάλλον για μία ξαφνική εισροή αυτοκινήτων.

Αλλά αυτό θα ήταν μόνο η αρχή.
Το στρατιωτικό προσωπικό έχει ήδη προσπαθήσει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους αυτούς ότι η Περιοχή 51, διαθέτει όλα τα μέσα που χρειάζονται για να τους απομακρύνει υπονοώντας, ενδεχομένως, ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να συναντηθούν με σφαίρες.

Η εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας Laura McAndrews δήλωσε: «Η Περιοχή 51 είναι ένα ανοιχτό πεδίο εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και θα αποθαρρύνουμε οποιονδήποτε προσπαθήσει να εισέλθει στην περιοχή όπου εκπαιδεύουμε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία«.

Ο Thornton TD Barnes που ήταν στην προστασία της Περιοχής 51 στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και του ’70, πιστεύει ότι ο στρατός θα αντιμετωπίσει ενδεχόμενη εισβολή ως τρομοκρατική επίθεση και θα πυροβολήσει.

Ο κ. Barnes έγραψε σε μια γνωμοδότηση για το Fox News:
«Πρώτα απ ‘όλα, αυτό που υπέγραψαν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλώς μία πράξη παραβίασης. Θα μπορούσε τελικά να τελειώσει ως τρομοκρατία.

Στην πραγματικότητα, πώς γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ποιος είναι πίσω από αυτό το σχέδιο; Πώς γνωρίζουν ότι οι διοργανωτές δεν είναι συνδεδεμένοι με το ISIS ή κάποιο άλλο αντίπαλο ή εχθρό που τους χρησιμοποιεί για να διαταράξουν ή να διεισδύσουν στην εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών;

Στην απίθανη περίπτωση που οποιοσδήποτε από αυτούς που θα κατακλύσουν την Περιοχή 51 επιβιώσει από τη στρατιωτική δραστηριότητα και τους γήινους κινδύνους και, τελικά, φτάσει στην Περιοχή 51, μπορεί να περιμένει ανίχνευση από όλα τα είδη αισθητήρων και τις κάμερες.

Η περιοχή εθνικής ασφάλειας της Νεβάδα που διακλαδώνεται με την Περιοχή 51 είναι το έδαφος κατάρτισης για τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, εκπαιδεύοντας τους πρώτους ανταποκριτές της Αμερικής.

Ως εκ τούτου, ένας μεγάλος αριθμός δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας και της Εσωτερικής Ασφάλειας θα περιμένει να τους σταματήσει προτού καν εισέλθουν στην περιορισμένη περιοχή.»

Αξίζει επίσης να θυμηθούμε ότι ένας άνθρωπος στο παρελθόν πυροβολήθηκε καθώς προσπάθησε να εισέλθει στην Περιοχή 51, περίπου 70 μίλια βόρεια του Λας Βέγκας.

Ένα αυτοκίνητο κυνηγήθηκε γρήγορα για οκτώ μίλια, όταν ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητό του και πλησίασε τους αξιωματικούς της Εθνικής Ασφάλειας της Νεβάδα (NNSS) με ένα «κυλινδρικό αντικείμενο» στο χέρι, σύμφωνα με μια δήλωση του NNSS. Ο άνθρωπος δεν τήρησε τα αιτήματα των αξιωματικών να σταματήσει και αμέσως πυροβολήθηκε.

Ωστόσο, οι διοργανωτές της σελίδας επέμειναν ότι το γεγονός είναι ένα αστείο, και δεν έχουν σχέδια για να πάνε ως την Περιοχή 51. Ο χρήστης του Facebook, Jackson Barnes έγραψε στη σελίδα συζήτησης:

«Γεια σου, κυβέρνηση των ΗΠΑ, αυτό είναι ένα αστείο και δεν σκοπεύω πραγματικά να προχωρήσω με αυτό το σχέδιο. Νόμιζα ότι θα ήταν αστείο και θα μου έφερνε μερικά likes. Δεν είμαι υπεύθυνος αν οι άνθρωποι αποφασίσουν να εισβάλουν πραγματικά την περιοχή 51.»

Αν προσπαθήσουμε να δούμε την αστεία πλευρά του πράγματος -αν υπάρχει – οι εξωγήινοι που υποτίθεται ότι θα βρίσκονται στην Περιοχή 51, με το που θα δουν κομβόι αυτοκινήτων και πούλμαν να καταφθάνει και τόσο κόσμο να εξορμά, θα σηκωθούν να φύγουν από μόνοι τους για να βρουν την ησυχία τους, οπότε όλοι αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν ΑΤΙΑ να απογειώνονται!

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications