Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Κρεμάστηκε στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος

Η τραγωδία της Αγίας Παρασκευής, όπου στις 21 Ιουνίου μια 35χρονη έσφαξε τον πατέρα της, ολοκληρώθηκε με εξίσου τραγικό τρόπο, αφού η πατροκτόνος βρέθηκε σήμερα κρεμασμένη στο κελί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dikastiko.gr, απαγχονίστηκε από το πόμολο της πόρτας του κελιού. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Η γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.

Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί πάντως προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το αν πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.

Έγκλημα – σοκ: Έσφαξε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή
Μία 31χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σπίτι στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όταν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήση γειτόνων, εντόπισαν μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας νεκρό έναν 68χρονο άνδρα.

Ο άνδρας έφερε μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα, τις οποίες του είχε καταφέρει η κόρη του.

Η κόρη του βρέθηκε σε χώρο του σπιτιού, έχοντας κόψει τις φλέβες της, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη της επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications