Βόλος: Γυναίκα δίνει όλο το εισόδημα της σε “μεσολαβητή” για… να της εξασφαλίση θέση στον παράδεισο

Ένα σπιτικό τριών γυναικών, παρότι έχουν εισοδήματα, βιώνουν στην απόλυτη ένδεια γιατί αυτά δίδονται σε “μεσολαβητή” που της υπόσχεται μια θέση στον παράδεισο

Συντάξεις και οικογενειακό εισόδημα δίνονται σε έναν τσαρλατάνο που υπόσχεται στην 55χρονη αιώνια ζωή και δεν τους αφήνει ούτε ευρώ.

Γιαγιά, κόρη και εγγονή από τη Νέα Ιωνία έχουν πέσει θύμα ενός 27χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε από γείτονες αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από την 55χρονη κόρη υποσχόμενος ότι η «ψυχή της θα πάει στον παράδεισο».

Η 55χρονη γυναίκα που δίνει τα χρήματα δεν είναι το μόνο θύμα αυτής της κατάστασης καθώς στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε ρεύμα, ούτε νερό, παρότι τα εισοδήματα αγγίζουν τα 2000 ευρώ.

Η 80χρονη γιαγιά, η 55χρονη κόρη, και η 35χρονη εγγονή δεν έχουν και φαγητό με αποτέλεσμα να τους τρέφουν οι γείτονες.

Γείτονες πριν από περίπου έναν μήνα επισκέφθηκαν την εισαγγελία και κατέθεσαν καταγγελία . Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και διαπιστώθηκε η εικόνα της απόλυτης ένδειας στο σπίτι των γυναικών.

Αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες ψυχιατρικής αξιολόγησης της κατάστασης των τριών γυναικών και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η μία από αυτές ακούσια να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Θα οριστεί επίσης διαχειριστής των χρημάτων τους και με την ολοκλήρωση της έρευνας υπάρχει ενδεχόμενο να ασκηθεί στον 27χρονο δίωξη για απάτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications