Καθηγητής Πανεπιστημίου ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πληθυσμό νεράιδων στην Αγγλία (pic,vid)

Ο John Hyatt έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη. Για πολλά χρόνια είχε συναντήσεις με μυθικά πλάσματα που σύμφωνα με επίσημες εκθέσεις του ακαδημαϊκού κόσμου, απλά δεν έπρεπε να υπάρχουν.

Είναι πολύ επικίνδυνο για έναν καθηγητή πανεπιστημίου να ισχυρίζεται ότι πιστεύει σε τέτοια πλάσματα. Αλλά ο John Hyatt έχει φυσικά στοιχεία όπως εικόνες, που κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για τα λεγόμενα του.

Ο John ισχυρίζεται ότι στην ύπαιθρο του Rossendale στην Αγγλία υπάρχει ένας μεγάλος πληθυσμός νεράιδων.Μετά την ανακάλυψη της ύπαρξής τους ομολόγησε ότι ήταν συγκλονισμένος όταν συνειδητοποίησε ότι οι νεράιδες ήταν φυσικά πλάσματα και πολύ παρόμοιες με τους ανθρώπους.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μια έκθεση που ονομάζεται Rossendale Fairies θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Whitaker. Ταυτόχρονα, είπε ότι οι νεράιδες είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που απεικονίζονται στα παραμύθια.

Δεν ειναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στοιχειά για νεράιδες:Η νεραΐδα που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια στην Αγγλία είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για μια ψεύτικη κούκλα (κλασικά οτι δεν βολεύει ειναι fake).

Το σώμα της νεράιδας έχει μήκος 8 ιντσών το οποίο ηταν μουμιοποιημένο και διαθέτει φτερά. Οι περεταίρω εξετάσεις σε ειδικό εργαστήριο του Γιόρκσαϊρ λένε τα εξής:Το πλάσμα αυτό έχει δέρμα, δόντια και κόκκινα μαλλιά τα οποία είναι οργανικά και δείχνει να ανήκουν στο ίδιο πλάσμα και δεν είναι επί πρόσθετα από κάποιο άλλο είδους ζωντανού ή νεκρού οργανισμού. Οι ανθρωπολόγοι και ιατροδικαστές που πήραν μέρος στις εξετάσεις μπορούν να επιβεβαιώσουν αν τους αφήσουν ότι το πλάσμα αυτό ηταν αληθινό και σε καμία περίπτωση δεν ηταν ψεύτικο.

Οι ακτίνες Χ του πλάσματος αποκάλυψαν ανατομικά ίδιο σκελετό με εκείνη ενός παιδιού.Τα οστά ωστόσο είναι κοίλα όπως των πουλιών που τα καθιστά ιδιαίτερα ικανά στο να πετάνε. Η αινιγματική παρουσία του ομφαλού δείχνει ότι τα όντα αυτά αναπαράγονται όπως και οι άνθρωποι, παρά την απουσία των αναπαραγωγικών οργάνων..Επίσης το αίμα είναι τύπου 0 Ρέζους αρνητικό και πλησιάζει αυτό του ανθρώπου σε δομή.Το DNA του πλάσματος είναι τελείως άγνωστο. Ο άνθρωπος, ο οποίος ανακάλυψε το πλάσμα ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, το βρήκε ενώ έκανε βόλτα με το σκύλο του σε παλιά χαλάσματα σε ένα παλιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper. Η περιοχή αυτή επι αιώνες έχει ένα πέπλο μυστηρίου.

Παραδόξως, το 2009, ο Phyllis Bacon έλεγε ότι είδε μια νεράιδα στον κήπο του στο New Addington, στο νότιο Λονδίνο. Μια άλλη περίπτωση ειναι από το 1917 η ιστορία λέει ότι ο Frances Griffiths έπεσε σε ένα ρέμα ενώ "έπαιζε με τις νεράιδες".

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications