Σχέση των UFOs με τις μεγαλες διακοπές ρεύματος «Blackout» - video

Σε πολλές περιπτώσεις μάρτυρες UFO ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε διακοπή ρεύματος ή αλλοίωση της λειτουργίας των ηλεκτρονικών συσκευών.

Επίσης, οι συνέπειες αυτού του είδους αλληλεπιδράσεων δεν περιορίζονται σε μεμονωμένα και ατομικά περιστατικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τα UFO θα ευθύνονται για διακοπές ρεύματος σε μεγάλες πόλεις.

Στις 2 Ιουλίου του 1996, κάτι άγνωστο κατόρθωσε προκαλέσει διακοπή ρεύματος σε μια περιοχή με έντεκα πολιτείες, από τη Μοντάνα μέχρι το Νέο Μεξικό.

Η αλυσιδωτή αντίδραση οδήγησε σε προβλήματα κυκλοφορίας,ιατρικά κέντρα και αεροδρόμια, και πήρε μπροστά ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης και άφησε εκατομμύρια ανθρώπους στην ζεστή σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Την επόμενη μέρα, δημοσιεύματα έλεγαν ότι το πρόβλημα ηταν σε τρεις γραμμές μεταφοράς 500 κιλοβάτ, από τις υδροηλεκτρικές μονάδες στη βορειοδυτική περιοχή προς τα νοτιοδυτικά κράτη. Οι αρχές δήλωσαν ότι οι τρεις γραμμές έπεσαν ταυτόχρονα, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν τι συνέβη.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι περισσότερες από δώδεκα μονάδες ηλεκτροπαραγωγής βγήκαν εκτός λειτουργίας, μαζί με επτά γεννήτριες στο υδραγωγείο του ποταμού Κολοράντο(!).

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας Bonneville Power, της εταιρείας που διαχειρίζεται τη γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, δήλωσε ότι το πρόβλημα ήταν στο Rock Springs του Wyoming, όπου οι τέσσερις σταθμοί παραγωγής πεντακοσίων μεγαβάτ βγήκαν ξαφνικά εκτός λειτουργίας.

1.2 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νεβάδα, στο δυτικό Όρεγκον, στο νότιο Αϊντάχο και στην πολιτεία της Καλιφόρνια δεν είχαν ρεύμα. Ο Joe Marshall της Idaho Power Co, δήλωσε στο Associated Press: «Ήταν μάλλον μια υπερφόρτωση ή υπήρξε κάποια αποτυχία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι συνέβη».

Το περιοδικό Newsweek ανέφερε έναν ανώνυμο αξιωματούχο ο οποίος δήλωσε: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε σχέση με UFO σίγουρα , και νομίζω ότι δεν ήταν έργο χάκερ. Αλλά υπάρχει η υποψία ότι το φαινόμενο των UFO μπορεί να το προκαλέσει".

Αν και δεν υπάρχει καμία πειστική απόδειξη ότι το φαινόμενο ήταν η αιτία των γεγονότων,άλλα υπάρχουν φήμες σχετικά με τη δραστηριότητα των UFO εκείνη την ήμερα στα τμήματα των εθνικών γραμμών μεταφοράς ενέργειας που έγινε η διακοπή.

Ίσως να υπάρχει κάποια αλήθεια στο παλιό ρητό που λέει ότι: Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Στις 9 Νοεμβρίου 1965, 29 εκατομμύρια ψυχές στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και εκατομμύρια στον Καναδά βυθίστηκαν στο σκοτάδι καθώς η ηλεκτρική ενέργεια επηρεάστηκε από ένα άγνωστο φαινόμενο.

Στις 5:30 μ.μ. εκείνη τη μοιραία ημέρα, χιλιάδες στην Νέα Υόρκη παγιδεύτηκαν στις σήραγγες των τρένων του μετρό και μέσα στους ανελκυστήρες των ουρανοξυστών. Είκοσι πέντε εκατομμύρια άτομα πέρασαν αυτή την ασυνήθιστη νύχτα ακόμα και σε αυτοκίνητα.

Δεν είχαν ρεύμα ούτε καν οι στρατιωτικές βάσεις.
Η διακοπή ρεύματος εξαπλωθεί μέσα σε λίγα λεπτά από την περιοχή με τους Καταρράκτες του Νιαγάρα στις πόλεις του Μπάφαλο, Ρότσεστερ, και κατά μήκος των κοινοτήτων των "Μεγάλων Λιμνών". Στη συνέχεια στην Πενσυλβάνια, Μασαχουσέτη, Κονέκτικατ, Νιού Χάμσαιρ και το Βερμόντ. Βυθίστηκαν στο σκοτάδι και στο φόβο του Ψυχρού Πολέμου, αρχικά νόμιζαν ότι την συσκότιση την προκάλεσε πυρηνική βόμβα .

Ένας πιλότος που πετούσε εκεινη την ήμερα πάνω από αυτές της περιοχές βλέποντας το σκοτάδι να βασίλευε στη γη σκέφτηκε ότι: «το τέλος του κόσμου είχε φτάσει».

Οι ραδιοσταθμοί που λειτουργούν με γεννήτριες κατάφεραν να καθησυχάσουν τον πληθυσμό,κάποιες ειδήσεις έκαναν αναφορές σε «προβλήματα στο Βορρά» χωρίς να λένε τίποτα συγκεκριμένο. Ένας εκπαιδευτής αεροπλάνων είπε ότι είδε μια τεράστια λάμψη να πλανάται πάνω από τις γραμμές υψηλής τάσης στο Niagara Mohawk στην Clay, κοντά στην Νέα Υόρκη. Την ίδια ώρα σε περιοχή της Νέας Υόρκης έβλεπαν μια "φλόγα"στο ουρανό. Χιλιάδες μάρτυρες στις σκοτεινές πόλεις και τις αγροτικές κοινότητες είδαν εκείνο το απόγευμα παράξενα φώτα να διασχίζουν τον ουρανό.

Άλλοι δήλωσαν ότι είδαν "μπάλες φωτιάς" και άλλαξαν χρώματα από μπλε σε πράσινο και πορτοκαλί. Μια ώρα πριν από τη διακοπή ρεύματος, δύο πιλότοι της πολιτικής αεροπορίας ο Jerry Whittaker και George Croniger επιβεβαίωσαν ότι είδαν δύο αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας να αναχαιτίζουν δύο άγνωστα αντικείμενα.

Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε εκείνη την εποχή ήταν εντελώς γελοία: ότι πρόβλημα το προκάλεσε ένα ρελέ στο τεράστιο εργοστάσιο Sir Adam Beck, που βρίσκεται λίγα μίλια βόρεια των καταρρακτών του Νιαγάρα,και η διαταραχή υπερφόρτωσε και άλλες γραμμές ρεύματος και έπεσαν.

Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για αυτό που συνέβη μερικές εβδομάδες αργότερα στο Νέο Μεξικό και στο Τέξας. Το παλιό περιοδικό «Duda», το οποίο αφιέρωσε ένα άρθρο το 1971, αναφέρει ότι την διακοπή την δημιουργούσε το φαινόμενο των UFOs.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1965, η Σιουδάδ Χουάρες στο Μεξικό και οι μεγάλες πόλεις νοτιοδυτικά της Αμερικής έμειναν χωρίς ρεύμα, ακομα και η αεροπορική βάση Holloman, η βάση πυραύλων White Sands και άλλες εγκαταστάσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος. Και πάλι επίσημα είπαν ότι έφταιγαν κάποιες ελαττωματικές μονάδες αόριστα. Ωστόσο, οι τοπικοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι είδαν ένα λαμπερό αντικείμενο πάνω από το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας(!).

Ο φυσικός James McDonald, δεν δίστασε να πει ότι η αίτια της διακοπής ρεύματος στο Μπουένος Άιρες στις 26 Δεκεμβρίου του 1965 ηταν ένα UFO. Ως αποτέλεσμα της διακοπής ρεύματος προκλήθηκε πανικός στο Μπουένος Άιρες. Οι ερευνητές γνωρίζουν ότι λίγες ώρες πριν από τη διακοπή ρεύματος, ένα ιπτάμενο άγνωστο αντικείμενο παρατηρήθηκε από πολλούς μάρτυρες να πετάει πάνω από γραμμές υψηλής τάσης στην πόλη Λα Πλάτα στο Μπουένος Άιρες.

Χρονιά πριν το 1957 στο Mogi Mirim της Βραζιλίας είχαν δει ένα λαμπερό UFO. Οι παρατηρητές ήταν σε θέση να παρατηρήσουν διακοπή ρεύματος ακριβώς κάτω από το UFO και σε άλλες παρακείμενες περιοχές το φως απο τις λάμπες να γίνεται αχνό.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications