Τριγωνικό ΑΤΙΑ στο Μέγεθος της Σελήνης Κινείται σε Στενή Τροχιά με τον Ήλιο, από το Αρχείο της NASA

Ο γνωστός ερευνητής για τα UFOs, Scott C. Waring παρατήρησε στον Ήλιο από το SOHO της NASA που ονομάζεται helioviewer, ένα μεγάλο τρίγωνο σκούρο αντικείμενο που ήταν σε στενή τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας.

Ο ήλιος, όπως βλέπουμε στο βίντεο παρακάτω, παρατηρούμε ότι περιστρέφεται, αλλά το σκούρο μαύρο τρίγωνο παραμένει στη θέση του ή κινείται πολύ αργά. Το άγνωστο αντικείμενο, προφανώς, είναι ψυχρότερο από τον ήλιο, διαφορετικά θα φαινόταν στο ίδιο χρώμα με τον ήλιο, μας λέει.

Επιπλέον, θυμάται πως περίπου 15 χρόνια πριν είχε διαβάσει ένα άρθρο για δύο Ρώσους επιστήμονες που κατέγραψαν UFO τα οποία πετούσαν γύρω από τον ήλιο μας. Εκείνα ήταν συχνά τόσο μεγάλα όσο το φεγγάρι μας και έκαναν ορθογώνιες μανούβρες ενώ αυξομείωναν επίσης και την ταχύτητά τους χωρίς προφανή λόγο.

Οι Ρώσοι επιστήμονες είχαν πει τότε ότι πίστευαν πως τα UFOs συγκέντρωναν ένα σπάνιο σωματίδιο που δημιουργούσε ο ήλιος. Η ιστορία σύντομα εξαφανίστηκε, το ίδιο και οι επιστήμονες.

Αλλά ο Scott C. Waring το θυμάται, οπότε κατά τους ισχυρισμούς του, το μαύρο τριγωνικό αντικείμενο στον Ήλιο είναι 100% απόδειξη ότι οι επιστήμονες είχαν δίκιο στις παρατηρήσεις τους. Ενδεχομένως και να πρόκειται για ένα από εκείνα που ανέφεραν οι Ρώσοι.

Η αυθεντική εικόνα από το helioviewer βρίσκεται παρακάτω. Προσοχή, όμως, αν ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο, το αρχείο θα κατέβει στον υπολογιστή σας. Αν δεν θέλετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

https://api.helioviewer.org/?action=downloadMovie&id=hNc75&format=mp4&hq=true

Moon Size Black UFO Over Sun On NASA Video, June 26, 2019, UFO Sighting News.

Huge triangular caught On Video At Our Sun

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications