Τρεις στο εδώλιο για την υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή – Η σχέση τους με τη φοιτήτρια

Η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που βρέθηκε στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, φτάνει στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με το thestival.gr, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια θα δει να κάθονται στο εδώλιο, οι άνθρωποι που φαίνεται ήταν ο εφιάλτης της κόρης της.

Πρόκειται για τρεις νεαρούς. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος με τα αρχικά Β.Δ. Περίπου 23 ετών.

Έταξε στη Λίνα καριέρα μοντέλου. Την έπεισε και την φωτογράφισε. Στη συνέχεια φέρεται να διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της κι ένα βίντεο .

Ο 24χρονος Χ.Β και ο συνομήλικος του Γ.Γ. Οι δυο νεαροί φέρεται να πήραν και να διέδωσαν τις φωτογραφίες. «Όλα θα βγουν στη φόρα. Θα βρεθούνε όλοι αυτοί που κάνανε τόσο μεγάλο κακό και παίξανε με την ψυχή του παιδιού μου» λέει στο Star η μητέρα της Λίνας.

Και οι τρεις νεαροί είναι φίλοι μεταξύ τους. Γνώριζαν τη Λίνα. Εκείνη όπως φάνηκε δεν τους ήξερε και πολύ καλά. Τους εμπιστεύτηκε και κατέληξε εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο “ροζ” εκβιασμού όπως καταγγέλλει η μητέρα της.

Η 22χρονη τον Νοέμβριο του 2016, βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Στην αρχή αντιμετωπίστηκε ως “αυτοκτονία”.

Όμως οι καταγγελίες της μητέρας περί εγκληματικής ενέργειας άνοιξαν ξανά τον φάκελο. Η δίκη θα γίνει την Τετάρτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications