Τραγικός θάνατος για την παίκτρια πόκερ της Ρωσίας

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία μ’ ένα πιστολάκι μαλλιών στο μπάνιο του διαμερίσματός της στη Μόσχα βρήκε η Λίλια Νοβίκοβα, η οποία είχε χαρακτηριστεί και ως η «πιο σ@ξι παίκτρια πόκερ» της Ρωσίας.

Μια ηλικιωμένη γειτόνισσα, που είχε κλειδιά του διαμερίσματος της άτυχης 26χρονης, βρήκε το άψυχο κορμί της στο μπάνιο, καθώς οι γονείς της είχαν σημάνει συναγερμό, αφού είχαν χάσει επί αρκετές ώρες τα ίχνη της.

«Παιδί θαύμα» από μικρή στα μαθηματικά, απόφοιτος του φημισμένου Πολυτεχνείου Bauman της Μόσχας, η Λίλια Νοβίκοβα ήταν διάσημη επαγγελματίας παίκτρια πόκερ.

Γνωστή με το όνομα Liay συνεργαζόταν με μεγάλη διαδικτυακή εταιρία πόκερ, είχε δικό της κανάλι πόκερ και παρέδιδε μαθήματα. Η Νοβίκοβα λέγεται ότι ήταν από μικρή ηλικία «παιδί-θαύμα» στα μαθηματικά και κατείχε πτυχίο μηχανικής.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα την ώρα που η 26χρονη στέγνωνε τα μαλλιά της με το πιστολάκι, ενώ χρησιμοποιούσε και το κινητό της με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Η Νοβίκοβα πέθανε τέσσερις μέρες πριν γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications