Τα Αρχαία Γιγαντιαία «Καζάνια» στη Σιβηρία που λένε ότι είναι Προηγμένης Τεχνολογίας Υπεράσπισης της Γης

Η Σιβηρία είναι μια εκτεταμένη γεωγραφική περιοχή, ενώ με τον ευρύτερο ορισμό είναι επίσης γνωστή ως Βόρεια Ασία. Η Σιβηρία υπήρξε ιστορικά τμήμα της σύγχρονης Ρωσίας από τον 16ο και τον 17ο αιώνα.

Η εμφάνιση γιγαντιαίων κρατήρων στη Σιβηρία προκάλεσε δεκάδες αξιώσεις θεωριών σχετικά με την προέλευσή τους: από μετεωρίτες μέχρι και UFOs.

Ένα πλήρωμα του RT Doc ταξίδεψε στην περιοχή για να προσπαθήσει να βρει εξηγήσεις για το μυστήριο, αν είναι γεωλογικό ή κάτι άλλο, καθώς μυστηριώδεις γιγαντιαίοι κρατήρες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στη Σιβηρία. Μάλιστα, μερικοί λένε ότι είναι ένα νέο φαινόμενο ενώ άλλοι ότι έχουν υπάρξει από την αυγή του χρόνου.

Αυτό το αίνιγμα της φύσης προσέλκυσε το RT Doc στη γη του νομαδικού χωριού Nenets. Η ομάδα συναντήθηκε με επιστήμονες και ντόπιους, αναζητώντας απαντήσεις είτε από στοιχεία έρευνας είτε από τον αρχαίο θρύλο.

Πάντως, οι ντόπιοι αρνούνται τις επιστημονικές εξηγήσεις σχετικά με τις καταβόθρες και προτιμούν να πιστεύουν ότι οι κρατήρες είναι μια «σύνδεση με έναν άλλο κόσμο».

Όποιος ζει εκεί, συμπεριλαμβανομένων των νομάδων που περιφέρονται στην Τούντρα, πρέπει να ακούσει τη φωνή της Γης. Πιστεύουν, λοιπόν, ότι κάτι εξαιρετικό συνέβη και ότι ο λόγος πίσω από αυτό είναι υπερφυσικός.

Όπως θα δείτε και στο ένα από τα βινεάκια παρακάτω, τα αρχαία αυτά «καζάνια» αναφέρονται ως προηγμένης τεχνολογίας που υπερασπίζονται την Γη.

Ancient Giant Cauldrons in Siberia! Are They STILL Defending Earth? Mysterious Advanced Tech!

The Permafrost Mystery: scientists explore giant Yamal Sinkhole

corfiatiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications