Πήγε να δηλητηριάσει τους γονείς του γιατί του έκοψαν το wifi

Ένας εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια προσπάθησε να δηλητηριάσει την οικογένειά του του έκλεισαν το wi-fi για να τον σταματήσει να παίζει μέσα στη νύχτα

Ο Sak Duanjan, 29 ετών, επέστρεψε στο σπίτι και μεθυσμένος και άρχισε να παίζει δυνατά παιχνίδια στο smartphone του, ενώ οι γονείς του προσπαθούσαν να κοιμηθούν στο Sisaket, στην Ταϊλάνδη.

Ο πατριός του Chakri Khamruang, 52 ετών, βγήκε από το κρεβάτι και απενεργοποίησε το wi-fi για να μπορέσουν να κοιμηθούν.

Το επόμενο πρωί οι γονείς του ανακάλυψαν πως ο γιος του είχε πετάξει θανατηφόρα παρασιτοκτόνα στο πηγάδι της οικογένειας.

Η μητέρα του έντρομη κατάλαβε πως ο γιος της ήθελε να σκοτώσει εκείνη και τον πατριό του: «Είδα τον γιο μου να πετάει κάτι από ένα βάζο.

Τον ρώτησα τι ήταν, αλλά δεν μου απάντησε κι επέστρεψε στο δωμάτιό του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι νευριάζει εύκολο, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Έπαιζε όλη την ώρα παιχνίδια στο κινητό του. Καταλάβαμε ότι έπρεπε να ζητήσουμε βοήθεια».

Οι γονείς του κάλεσαν τις αρχές για να τους βοηθήσουν με την συμπεριφορά του γιου τους, που παραδέχτηκε ότι δηλητηρίασε το νερό, επειδή δεν μπορούσε να παίξει παιχνίδια.

Ο εθισμός στα Social Media και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μας, και είναι μια “επιδημία” που πλήττει κυρίως τους νέους, οι οποίοι χάνουν το μέτρο και περνάνε ατελείωτες ώρες κολλημένοι μπροστά σε μία οθόνη.

www.lamiareport.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications