Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ γέμισε ποντίκια –Εξαλλη η «βασίλισσα»

Απολύμανση για τα ποντίκια αναγκάστηκε να κάνει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς η κατάσταση στην κουζίνα είχε γίνει αφόρητη λόγω των τρωκτικών.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο η Βασίλισσα φαίνεται να αναστατώθηκε όταν οι εργαζόμενοι στην κουζίνα έκαναν παράπονα για τις συνθήκες στην κουζίνα του Παλατιού, λέγοντας πως βλέπουν μικρά ποντίκια να κρέμονται στους πάγκους της κουζίνας.

Άνθρωποι μέσα από το παλάτι ανέφεραν τα εξής μιλώντας στην εφημερίδα «Sun»: «Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα ειδικά σε πολύ παλιά κτήρια. Το προσωπικό είδε καφέ τρωκτικά και στους διαδρόμους».

Το συνεργείο εξολόθρευσης των τρωκτικών πάντως έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει οδηγίες στο προσωπικό, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές συναντήσεις με τα τρωκτικά.

Πάντως η εμφάνιση τρωκτικών στο παλαιότερο κτίριο της Βρετανίας δεν είναι τόσο παράλογη αν σκεφτεί κανείς πως το Παλάτι του Μπάκιγχαμ χτίστηκαν στις αρχές του 18ου αιώνα.

Το Παλάτι διαθέτει 602 δωμάτια, 12 εκ των οποίων χρησιμοποιούνται από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Βέβαια παρ΄όλο που η εμφάνιση τρωκτικών στο ιστορικό κτίριο έχει μία βάση, οι Βρετανοί ξεκίνησαν «πάρτι» στο Twitter κάνοντας χιουμοριστικά σχόλια για την Βασίλισσα και τα ποντίκια.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications