ΔΕΗ: Έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά

Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι απλήρωτοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, και επι χρονιά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και λοιπά κόμματα αποκόμματα αυτών, επίσης διάβαζαν έγκυρες πήγες που ανήκουν στους ίδιους που ανήκουν και όλα αυτά τα δήθεν διαφορετικά κόμματα, τόσα χρονιά ασχολούνται με πολίτικη και δεν έχουν καταλάβει τίποτα οι κοιμισμένοι, όλο χαχουχα ειναι και να τους χαϊδεύουν τα αυτια.

Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι απλήρωτοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και ιδίως των πελατών της ΔΕΗ.

Αυτό αποκαλύπτουν και τα στοιχεία του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας αναφορικά με την πορεία των διακοπών ηλεκτροδότησης για το 2018 και το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί αποτελεσματικά τις εντολές διακοπής ρεύματος από τις προμηθεύτριες εταιρείες, αναφέρει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), απαντώντας στη ΔΕΗ.

Ο Διαχειριστής επισημαίνει σε ανακοίνωση του ότι, για το 2018, το σύνολο των εντολών που δέχθηκε πανελλαδικά το 2018 για αποκοπές από όλους τους προμηθευτές διαμορφώθηκε στις 536.647, εκ των οποίων οι 228.674 εντολές ανακλήθηκαν (λόγω εξόφλησης του χρέους και σε αρκετές περιπτώσεις μετά την επίσκεψη συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ) και οι 298.992 εκτελέσθηκαν, αφήνοντας σε εκκρεμότητα για αποκοπή μόλις το 2% επί του συνόλου.

Όπως προσθέτει, από τις αρχές του 2019 έως σήμερα, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει δεχθεί 192.480 εντολές για αποκοπές λόγω χρέους, εκ των οποίων οι 55.491 έχουν ανακληθεί και οι 87.113 έχουν ήδη εκτελεσθεί, με τις εκκρεμότητες επί του συνόλου να διαμορφώνονται στο 26%, ποσοστό που θα μειωθεί το προσεχές διάστημα με τη συνέχιση της εκτέλεσης των εντολών.

Και εξώδικα
Εκστρατεία για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ξεκινά η ΔΕΗ με άμεση αποστολή εξωδίκων και πρώτο στόχο την εξόφληση του χρέους των λεγόμενων τελικών πελατών που διαμορφώνεται στο 1,05 δισ. ευρώ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ.ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ;ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ;ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ;Η ΔΕΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΡΤ,TΟΝ ΔΗΜΟ ΚΤΛ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ.ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ;ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ;ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ;ΣΤΟ ΚΑΦΕ;
ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΧΙ;
ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ;ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ.
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΕΗ;
ΔΩΣΕ 6000.€ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕ 3000€ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!
ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΔΕΣ;
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ.
ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ 1000 ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΥΡΩ.
ΕΞΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΣΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ.
ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ;

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications