Λάκης Λαζόπουλος: «Με τη ΝΔ θα «πέφτουν» λεφτά από τον ουρανό» (βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

«Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά στο OPEN TV και την Έλλη Στάη, για την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και γενικά το ΚΙΝΑΛ. «Είναι μία επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Με αφορμή την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής του τα εξής: «Και οι δύο θέλουν ΝΔ. Απλώς, η Φώφη θέλει να βγει αυτοδύναμη η ΝΔ για να μην αποφασίσει, ενώ ο Βενιζέλος δεν θέλει αυτοδυναμία για να έχει κάποιον ρόλο να μπει μέσα να κυβερνήσει ξανά. Δύο Φιλιππινέζες που παλεύουν για ποιο πόστο θα έχουν».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Open TV σχολίασε τα νέα μέτρα που θέλει να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός της χώρας μετά τις εθνικές εκλογές της Κυριακής, 7 Ιουλίου. «Οι Έλληνες παρέδωσαν με χαρά τα κλειδιά της χώρας στην οικογένεια Μητσοτάκη κι αυτό δεν το έκαναν τυχαία», είπε.

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν, τα αποτελέσματα βγήκαν, μαζί και οι διαπιστώσεις αλλά και τα συμπεράσματα. Ο καθένας, βέβαια, ερμηνεύει τα παραπάνω βάσει των όσων αντιλαμβάνεται, των όσων πρεσβεύει. Όμως, δεν χρειάζεται να έχεις περγαμηνές στο πολιτικό ρεπορτάζ για να καταλήξεις στο συμπέρασμα πως ηχηρά ονόματα από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη Ευρωβουλή ή ότι κάποιοι άλλοι -που ούτε το φανταζόσουν- θα γίνουν ευρωβουλευτές. Δύο τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν ο Κυριάκος Βελόπουλος με την «Ελληνική Λύση» και ο Γιώργος Γραμματικάκης από το Ποτάμι.

«Η αλήθεια είναι πως με την κρίση χάσαμε συντεταγμένες του μυαλού και της ψυχής μας. Είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε. Εάν σήμερα τα παιδιά σας ζούνε και προκόβουν έξω είναι γιατί τα σύνορα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρετε αύριο για ποιους λόγους κάθε χώρα μπορεί να κλείσει τα σύνορα στο δικό σας παιδί.

Επίσης, το να λέει ο Βελόπουλος να επιβληθεί θανατική ποινή, θα φτάσουμε σε λίγο να κάνουμε αυτά που κάνουν στο Ισλάμ που δεν εγκρίνουμε. Να λιθοβολήσουμε μέχρι θανάτου και να κόβουμε χέρια. Σε αυτή την κατάσταση θέλετε να φτάσουμε; Θα πάρετε την Ελλάδα με θυμό και να θα την οδηγήσετε πού;», αναρωτήθηκε.

vimapress.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications