Όταν η Ψυχή αποφασίζει να αποβάλει το φυσικό σώμα

Σημεία εξόδου
Σημεία στον χρόνο όταν η Ψυχή αποφασίζει να αποβάλει το φυσικό σώμα και να αφήσει το Γήινο Πεδίο να συνεχίσει το ταξίδι σε άλλες εποχές και χώρους. Αυτά μπορεί να επιλεγούν να είναι η ασθένεια, τα ατυχήματα ή άλλες απότομες έξοδοι.

Δεν είναι όλοι εδώ για να κάνουν τη φυσική βιολογική ανάβαση και ίσως χρειαστεί να αφήσουν το σώμα τους να εξελιχθεί σε εκεί που πρέπει να φτάσουν.

Αυτά τα γεγονότα μας καλούν να παραμείνουμε σε μια κατάσταση ουδετερότητας σε συνδυασμό με μία βαθιά Συμπόνια, όπως είναι αυτό που πρέπει να είναι. Πολλοί από εμάς καλούνται να γίνουν η μαία των ψυχών, δημιουργώντας τις μεταβατικές ομάδες και βοηθώντας τις οικογένειες και τους φίλους να κατανοήσουν τη διαδικασία της μετάβασης. Το πέρασμα μπορεί να υποστηριχθεί μέσω της Aqua Portal of Mother. (Aqua πύλης της Μητέρας.)

Μαιευτική του Πνεύματος
Έχω συνειδητοποιήσει ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μας επιλέγουν σημεία εξόδου αυτή τη στιγμή. Φαίνεται να υπάρχει ένα ασυνήθιστο άνοιγμα μέχρι το τέλος του έτους για να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε ή να αφήσετε το Γήινο Πεδίο. Περνάμε αυτά τα επίπεδα ολοκλήρωσης στους κύκλους τώρα και για κάποιους από εμάς, αυτό σημαίνει ότι η σύμβαση έχει τελειώσει.

Συμβαίνουν γύρω μας πολλές ασθένειες, ατυχήματα και απότομες έξοδοι. Φροντίστε να παραμείνετε σε μια κατάσταση δεσμευμένης ουδετερότητας σε συνδυασμό με βαθιά συμπόνια, καθώς αυτό πρέπει να είναι. Δεν είναι όλοι εδώ για να κάνουν τη φυσική βιολογική ανάληψη και ίσως χρειαστεί να ρίξουν το σώμα τους, να εξελιχθούν σε εκεί που πρέπει να φτάσουν.

Πολλοί από εμάς καλούνται να είναι μαία της πνευματικής ιδιοκτησίας, δημιουργώντας τις μεταβατικές ομάδες και βοηθώντας τις οικογένειες και τους φίλους να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία μετάβασης. Εάν αυτό είναι το κομμάτι σας, θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγαπημένη σας υποστήριξη, καθώς αυτό είναι ένας πολύ αναγκαίος ρόλος τώρα.

Εάν δεν είστε σαφείς για το τι κάνετε εδώ, παρακαλούμε να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να ανανεώσετε τη δέσμευσή σας για την ανάπτυξη της ψυχής σας και να δηλώσετε τη Δήλωση Προθέσεων σας προς το σχέδιο και την αποστολή της Ανάληψης.

Οι προτάσεις μου θα ήταν να θέσω μια συνειδητή πρόθεση να συνδεθεί με την ψυχή σου, την αστεροειδή ταυτότητα και αν έχεις καθοδηγηθεί, την αστρική σου οικογένεια. Ρωτήστε όλους τους πνευματικούς δεσμούς και τις συνδέσεις που απαιτούνται και χρειάζονται για να δημιουργήσετε και να αυξήσετε αυτή τη σύνδεση, να ενεργοποιηθεί και να αγκιστρωθεί στην προτεραιότητα και την αρμονία στο ενεργειακό σας πεδίο. Ρυθμίστε την ώρα καθημερινά για να διαλογίζεστε, να συνδέετε και να αυξάνετε την υψηλότερη αισθητηριακή αντίληψη. Καθώς ορίζετε την πρόθεσή σας με μια συνεπή άσκηση, θα καλλιεργηθεί αυξημένη συναισθηματική συνείδηση και η κυτταρική γνώση που έρχεται με αναπτυγμένη συναισθηματική γνώση.

Sappho Revived by Music. 1848. Merry Joseph Blondel. French 1781-1853.

Aqua Portal
Με την ενεργοποίηση του 8ου Τσάκρα για την ανάφλεξη της Amoraea Flame Αμορίας Φλόγας, η οποία συνδέεται με την Αψίδα της Μητέρας, είναι δυνατό να ανοίξει μια Πύλη Aqua για τη μεταφορά των γήινων ψυχών και άλλων οντοτήτων, που θα δοθούν στη Μητέρα για διανομή, αποκατάσταση ή διαμετακόμιση. Πρόκειται για άμεση απαλλαγή από το νόμο του ενός και την επιστροφή της Αγίας Μητέρας σε αυτόν τον πλανήτη.

Εάν πρόκειται για θεϊκό σκοπό υπηρεσίας σε άλλους, ο φύλακας οικοδεσπότης θα βοηθήσει το άτομο να κρατήσει αυτή την πύλη, υπό την προϋπόθεση ότι έχει προσαρμόσει το σώμα και τη συνείδησή του στο 12D Shield 12D Shield. Μόλις ένας άνθρωπος έχει αποδείξει πνευματική ακεραιότητα για να κρατήσει αυτή την πύλη ο ίδιος, μετά από σταθερή αφοσίωση στο νόμο του ένα, το 8ο Τσάκρα και οι ανώτερες καρδιακές λειτουργίες ανοίγουν σε καρδιά Crystal Blue Lotus και αυτό επιτρέπει τη λειτουργία της Transharmonic Gate της Aqua Portal .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications