Βίκυ Σταμάτη: «Ο Άκης ήταν ο φυσικός διάδοχος του Ανδρέα» (vid)

Βίκυ Σταμάτη: Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.

Βίκυ Σταμάτη: Τα τελευταία χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγος του βρέθηκαν πολλές φορές στο επίκεντρο. Το ζευγάρι πέρασε δύσκολα με τις κατασχέσεις και τα προβλήματα υγείας του πρώην πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, τόσο εκείνος όσο και η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκαν στην φυλακή. Η ίδια έχει πλέον αποφυλακιστεί και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις στιγμές μέσα στη φυλακή. Θυμίζουμε ότι κατά την παρουσία της στις φυλακές είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Παράλληλα τόνισε ότι οι διώξεις σε βάρος της είχαν πολιτικό χαρακτήρα καθώς μόνο έτσι θα μπορούσε κάποιος να πλήξει την ίδια και την πολιτική καριέρα του άντρα της. Επίσης αναφέρθηκε σε πρόσωπα που είδαν την ζωή τους να αλλάζει με τη βοήθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά στην κρίσιμη στιγμή τους γύρισαν την πλάτη. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη διάδοχη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Για την ακρίβεια τόνισε ότι «Ο Ακης ήταν ο φυσικός διάδοχος του Ανδρέα Παπαναδρέου. Ο Κώστας Σημίτης δεν έπαιξε τίμια με τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εξαγόρασαν και βουλευτές», ήταν τα λόγια της.

Βίκυ Σταμάτη: Η υγεία του Άκη επιδεινώθηκε στη φυλακή Η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η σύζυγος του ανέφερε ότι τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν βρέθηκε στην φυλακή. «Ήταν υπερδύναμος και έχασε πάρα πολύ δύναμη από τη δύναμή του» , ήταν τα λόγια του. Η Βίκυ Σταμάτη παντρεύτηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Παρίσι το 2004. Ο γάμος τους ήταν πραγματική υπερπαραγωγή που είχε καλυφθεί από όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα παραστατικά και οι αποδείξεις για τη δεξίωση αλλά και για τους καλεσμένους του ζεύγους είναι στο όνομά της, όπως είναι και άλλες ακριβές αγορές που έχουν ως παραλήπτρια την ίδια, με σημαντικές χρεώσεις στους λογαριασμούς της στην τράπεζα UBS την περίοδο 2006-2009. Τον Ιούνιο του 2010, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή δημοσιεύματα για την αγορά ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς και για ανακριβή φορολογική δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για το έτος 2009. Σχεδόν ταυτόχρονα στο ΠΑΣΟΚ έγινε πρόταση για αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Τσοχατζόπουλου, ενώ η διαγραφή του από το κόμμα οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2011.

Τον Ιούλιο του 2011 ο υπουργός, με εντολή της Βουλής, διώχθηκε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τελικά συνελήφθη τον Απρίλιο του 2012, οπότε και προφυλακίστηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications