Πυρηνικός Φυσικός: Οι Εξωγήινοι Είναι Εδώ και οι ΗΠΑ είναι Μπλεγμένες σε ένα «Κοσμικό Watergate»

O Stanton T. Friedman, έχει εγκαταλείψει την καριέρα του ως πυρηνικός φυσικός για χάρη της πεποίθησής του ότι οι εξωγήινοι έχουν φτάσει στη Γη.

Ο Στάντον Τ. Φρίντμαν, εργάστηκε για μεγάλες επιχειρήσεις σε έργα όπως οι πυραύλους και τα συμπαγή πυρηνικά εργοστάσια για το διάστημα όταν έφυγε από τον κόσμο της επιστήμης για να γίνει μια εξέχουσα φωνή στη μελέτη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων, ενός πεδίου που αγκάλιασαν πολλοί, αλλά φυσικά δεν έλειπαν και εκείνοι που τον αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό, όπως αναφέρει το nytimes.com σε ένα μικρό αφιέρωμα για την ζωή και το έργο του.

Σε αρκετά βιβλία αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις του και εκατοντάδες ομιλίες σε όλο τον κόσμο, ο κ. Friedman δεν έδειξε καμία αμφιβολία ότι τα ξένα διαστημόπλοια έχουν έρθει ή/και έχουν φύγει αλλά ότι σίγουρα οι εξωγήινοι έχουν περπατήσει στη Γη.

Όπως είπε στο The New York Times το 1987: Αυτό σημαίνει ότι εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε και τόσο «μεγάλοι» που πιστεύουμε ότι είμαστε».

Ανάμεσα σε άλλα ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μπλεγμένη σε ένα «Κοσμικό Watergate» προκειμένου να καλύψει τα στοιχεία των εξωγήινων προσγειώσεων, κυρίως, εκείνων που υποστηρίζουν οι πιστοί των UFOS, ειδικά για το 1947 σε ένα ράντσο κοντά στο Roswell.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο ραδιόφωνο το 2004, στο σταθμό «Coast to Coast AM με τον George Noory», ο κ. Friedman αντιμετώπισε τον Seth Shostak, έναν ανώτερο αστρονόμο του Ινστιτούτου SETI, οπότε και ήρθαν σε αντιπαράθεση, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να «νικήσει» τους ισχυρισμούς του άλλου, βάσει στοιχείων που ανέφεραν.

Ο κ. Friedman ήταν επίσης ενθουσιώδης υπέρμαχος της πιθανότητας οι εξωγήινοι να χρησιμοποίησαν την πυρηνική ενέργεια για να τροφοδοτήσουν τα ταξίδια τους στη Γη.

Αν και ο ίδιος αναγνώρισε το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε συναντήσει κάποιον εξωγήινο ούτε πως είχε δει ιπτάμενους δίσκους, αυτό δεν τον εμπόδιζε να πιστεύει ότι υπήρχαν και ότι είχαν προσγειωθεί στη Γη.

Ο Stanton Terry Friedman γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1934 και πέθανε στις 13 Μαΐου 2019. Ήταν 84 ετών.

Παρακολουθήστε και το βίντεο που ακολουθεί:

Σπύρος Μακρής diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications