Αυτοκτονία Μοσχάτο: Ομολογία – φρίκη από τον 43χρονο

Στο αυτοκίνητό του και σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων είχε τις ερωτικές επαφές του ο 43χρονος ψιλικατζής από το Μοσχάτο με την άτυχη 14χρονη που αυτοκτόνησε στις γραμμές του ηλεκτρικού, καθώς πίστευε ότι εκείνη ευθυνόταν για τη σύλληψή του, αφού είχε καταφέρει με την πειθώ του να την κάνει να πιστέψει ότι ήταν ένα φυσιολογικό ζευγάρι!

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του παιδεραστή, έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα που χειρίζεται τη δικογραφία για την αποπλάνηση της 14χρονης. Ήδη ο 43χρονος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης.

Τον κάλυψε αρχικά η 14χρονη
Όμως οι αποκαλύψεις από τις καταθέσεις που είχε δώσει η άτυχη Αμαλία στους ψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μία ημέρα πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της είναι πράγματι ανατριχιαστικές. Απαντώντας στις ερωτήσεις των ειδικών, το ανήλικο κορίτσι είχε προσπαθήσει αρχικά να καλύψει τον 43χρονο, υποστηρίζοντας ότι απλώς κουβέντιαζαν και έκαναν παρέα.

Στην αρχή της κατάθεσής της η 14χρονη Αμαλία είχε μιλήσεις γενικόλογα για τη γνωριμία της.

«Το απόγευμα είχα κανονίσεις να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου.

Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριο μου, για να πάρω ένα ενεργειακό ποτό. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, που είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάναμε παρέα. Ύστερα πήγα να φύγω.

Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει.»

Αρχικά, η Αμαλία είχε αρνηθεί πως είχαν κάποια ερωτική σχέση, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πράγματι είχαν σεξουαλικές σχέσεις και μάλιστα ολοκληρωμένες, περιγράφοντας τις βόλτες που έκαναν με το αυτοκίνητο του 43χρονου και τα πρώτα φιλιά που είχαν ανταλλάξει σε αυτό. «Στις 13 Φεβρουαρίου είχαμε πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή εγώ τον φίλησα στο στόμα. Αρχικά, ντράπηκα και έκανα πίσω.

Εκείνος με πήρε αγκαλιά και με φίλησε» είχε πει η 14χρονη δείχνοντας με τα λεγόμενά της ότι κάθε άλλο παρά τον απέτρεψε να τη σύρει σε μία άρρωστη κατάσταση.

Κυνικός ο 43χρονος
Στη δική του κατάθεση ο 43χρονος είχε περιγράψει με κυνικό τρόπο πως προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι και πως έφτασαν στο σημείο να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις: «Κάπου τον Απρίλιο του 2019 κάναμε πρώτη φορά έρωτα στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία.

Μέσα στο αυτοκίνητο το κάναμε τέσσερις ή πέντε φορές. Αρκετές φορές βρεθήκαμε μέσα στο μαγαζί, εκεί όμως κάναμε μόνο προκαταρκτικά.

Ανατριχίλα, όμως προκαλούν ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο 43χρονος με τη 17χρονη σήμερα κοπέλα, που είχαν τραβηχτεί στο σαλόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με καταθέσεις, μάλιστα, οι δυο τους συνευρίσκονταν την ώρα που η κόρη του 43χρονου κοιμόταν στο δωμάτιό της!

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications