Άλλη μια αυτοκτονία  από τις χιλιάδες στην Ελλάδα έγινε σήμερα

H γενοκτονία προχωράει γρήγορα με κάθε τρόπο ! και μην νομίζουν κάποιο ότι αυτοκτονούν κάτι ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας και αναίσθητοι, συνήθως ίδιας ράτσας με τους δογματικούς συμμορίτες που λυμαίνονται την χώρα πάνω από 40 χρονιά με δήθεν διαφορετικά κόμματα. ΥΓ: οι έγκυρες πήγες τους μαζικής ύπνωσης ειναι όλες στην πρώτη θέση.

Το είδαμε τυχαια στο facebook και έγραψε και μια γνωστή σε όλους στο τοίχο του, μερικά σχόλια από άλλους στο προφίλ του:

Ψυχούλα ήταν και είχε φοβερή αξιοπρέπεια.

Γιατί? άνεργος, δυο παιδιά άνεργα. Πουλούσε χωράφια για να τα καταφέρει.

Έδειχνε τοσο ευαίσθητος άνθρωπος... Κι η αυτοκτονία του ευαίσθητου ειναι δυο φόρες κρίμα στο λαιμό αυτών που του στέρησαν την ελπίδα την προοπτική το δικαίωμα στη ζωή... Κάλο παράδεισο

Γιατί ρε φίλε...; κρίμα...! αυτοί έπρεπε να αυτοκτονούν όχι εμείς πού αγωνιζόμαστε νύχτα μέρα για τα αυτονόητα ,ας είναι ελαφρύ το χώμα πού θα σε σκεπάσει...!

Λυπάμαι που η κατάσταση στην Ελλάδα σπρώχνει ανθρώπους στην κατάθλιψη και στο τέλος την αυτοκτονία καλό παράδεισο

Αυτό ειναι απο κάποια που θα την ξέρουν όλοι, (δεν χρειάζεται να βάλουμε ονόματα) :

Κάθε πρωί μου έστελνες φίλε μια ηλεκτρονική καλημέρα.
Σήμερα έμαθα ότι έδωσες τέρμα στην ζωή σου.
Για οικονομικούς λόγους. Δυο παιδιά άνεργα και ο ιδιος και μια γυναίκα να παλεύει.
Και ξέρω κάτι λαμόγια που χρωστάνε εκατομμύρια χρεών στο ελληνικό δημόσιο και τις τράπεζες που διετέλεσαν υπουργοί, βουλευτές για δεκαετίες και σήμερα απολαμβάνουν από την θέση του ευρωβουλευτή ζωή χαρισάμενη στις βρυξέλες.
Εκατομμύρια χρεών που έσβησαν για να υπογράφουν μνημόνια και Πρέσπες.
Αυτό που δεν μπορώ να σου συγχωρήσω είναι που δεν μου μίλησες.
Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι με ψήφισες όπου και αν πήγα και μου έλεγες ότι δεν πήγε χαράμι η ψήφος σου.
Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η δική μου υπογραφή δεν βρίσκεται κάτω από τα μέτρα εξαθλίωσης και φοροληστείας των Ελλήνων που οδηγούν αξιοπρεπείς ανθρώπους στην αυτοκτονία , για να απολαμβάνω βουλευτικούς και υπουργικούς θώκους και να είμαι η σοβαρή, η μη γραφική.
Καλό παράδεισο φίλε μου.

Καλό ταξίδι να έχεις φίλε μου. Είσαι από τα λίγα άτομα τόσο αληθινά και τόσο αγαπητά που ήξερα. Λυπάμαι πολύ πραγματικά.Καλό παράδεισο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications