Εντοπίστηκε σε βάθος 6 μέτρων και σε κατάσταση σαπωνοποίησης η σορός της Sierra

Μπήκε τέλος στον μακάβριο κύκλο των θυμάτων του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά – Εντοπίστηκε στη Λίμνη Μεμί η σορός της Sierra.

Νεκρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι από τη λίμνη Μεμί η 6χρονη Sierra, κόρη της Mary Rose η οποία εντοπίστηκε πρώτη στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό.

Στη σκηνή μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας ενώ αναμένονται να διενεργήσουν αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Από τις 14 Απριλίου οπότε και εντοπίστηκε η μητέρα της άτυχης μικρούλας και από τη στιγμή που ο Μεταξάς ομολόγησε τη διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του, οι αρχές είχαν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για εντοπισμό όλων των σορών.

Ο εντοπισμός της σορού της 6χρονης είχε θεωρηθεί από την αρχή ως η δυσκολότερη μάχη. Με τον εντοπισμό και της σορού της μικρούλας, κλείνει ένας μακάβριος κύκλος, αφού έχουν εντοπιστεί οι σοροί και των εφτά θυμάτων του Μεταξά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε την 6χρονη σε κατάθεση που έδωσε.

Είναι από τις σοβαρότερες υποθέσεις λαμβάνοντας υπόψη του μεγάλου αριθμού καταθέσεων και τεκμηρίων, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Αγγελίδης.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications