Φθιώτιδα: 21χρονος έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας για μπάνιο με την αδερφή

Σοκ προκαλεί το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο της Αταλάντης με θύμα έναν 21χρονο. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος οδηγός έχασε ακαριαία την ζωή του, ενώ η 16χρονη αδελφή του νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένης στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο 21χρονος Γιώργος και η 16χρονη αδελφή του αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο από το Καλαπόδι Λοκρίδας όπου είχαν πάει για να περάσουν οικογενειακά το τριήμερο.

Ο άτυχος νέος ζήτησε το αυτοκίνητο απο τον παππού του για να πάει στην παραλία μαζί με την 16χρονη αδερφή του. Κανένας όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο 21χρονος Γιώργος πάνω σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου.

Από την σύγκρουση το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια. Ο 21χρονος Γιώργος, ανασύρθηκε νεκρός. Η 16χρονη Σωτηρία διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 16χρονης που έχασε πάρα πολύ αίμα καθώς είχε ακρωτηριαστεί. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα που έμαθαν για το τροχαίο από τα ΜΜΕ κάνουν εκκλήσεις για αίμα.

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αττικόν» λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία του Κωνσταντίνου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications