Ζάκυνθος: Αλλεπάλληλα θανατηφόρα τροχαία τουριστών με «γουρούνες» (video)

Ανησυχία επικρατεί στις Αρχές της Ζακύνθου με τα συνεχή θανατηφόρα τροχαία στα οποία εμπλέκονται οι «γουρούνες», τα οχήματα τύπου ATV.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Star, από το 2017 έχουν σημειωθεί 6 τροχαία δυστυχήματα, τα δύο εκ των οποίων είχαν προκαλέσει τον θάνατο.

Ένα τέτοιο ατύχημα έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ένας Πολωνός τουρίστας σκοτώθηκε όταν η «γουρούνα» που επέβαινε συγκρούστηκε με ΙΧ κατοίκου της περιοχής.

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 28χρονο Πολωνό τουρίστα, σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Ζακύνθου-Βολιμών, στο ύψος του χωριού ‘Αγιος Κήρυκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τετράτροχο όχημα που οδηγούσε ο άτυχος τουρίσταςσυγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα του σφοδρού τροχαίου το θάνατο του Πολωνού τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του 28χρονου όπου επέβαινε στο όχημα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για τετράτροχη μηχανή τύπου «γουρούνα» στην οποία επέβαινε ζευγάρι Πολωνών τουριστών, αναφέρει το imerazante.gr.

Η 27χρονη γυναίκα συνεπιβάτης, σύζυγός του, έχει διαφύγει μέχρι στιγμής τον κίνδυνο με σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η «γουρούνα» έφυγε από την πορεία της μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ τύπου τζίπ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications