Βρέθηκαν Σουμερικές Πλάκες που, ίσως, Δείχνουν που Βρισκόταν ο Κήπος της Εδέμ

Όλοι έχουμε ακούσει για τον Κήπο της Εδέμ, γνωστός και ως Παράδεισο. Εκεί που ο Θεός τοποθέτησε τους πρωτόπλαστους, τον Αδάμ και την Εύα, να ζήσουν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και όρους που τους έθεσε.

Πού βρίσκεται η αληθινή τοποθεσία του Κήπου της Εδέμ; Όπως και η Ατλαντίδα, έτσι και ο Παράδεισος, έχει γίνει το αντικείμενο έρευνας αρχαιολόγων, θεολόγων, γεωλόγων, χαρτογράφων, ιστορικών αλλά και πολλών άλλων επιστημόνων για το που βρίσκεται – εφόσον υπήρξε.

Αναζητούν την απάντηση πάνω αλλά και πέρα ​​από τους μύθους της επιφάνειας της Γης – αφού οι θρησκείες αναφέρουν ο Παράδεισος είναι κάπου στον Ουρανό – για να αποκτήσουν ψήγματα μιας βαθύτερης κατανόησης στην ιστορία της καταγωγής μας.

Άραγε ένα «ταξίδι» στον Κήπο της Εδέμ ή/και τον Γνωστικό Κήπο μπορεί να μας φέρει μπροστά στις Πυραμίδες και τον Πύργο της Βαβέλ;

Μεγάλες έρευνες και φιλοσοφικές θεωρίες έχουν σχηματιστεί, επίσης, για το αν σχετίζονται οι περιγραφές της Γένεσης, με τοποθεσίες γύρω ή μέσα στην περιοχή της Σουμερίας. Πολλά ερωτηματικά για το ποιός ήταν ο Αδάμ και η Εύα, πως γεννήθηκαν οι απόγονοι με δύο γονείς και ένα αρσενικό παιδί. Μήπως η αρχαία σουμερική λέξη «Αδάμ» κρατά ενδείξεις για τη σχέση μεταξύ των πρώιμων ανθρώπων και των Σουμερίων θεών;

Φυσικά, δεν λείπουν και θεωρίες για εξωγήινους που έφτιαξαν τους πρώτους ανθρώπους σε εργαστήρια ανώτερης τεχνολογίας και πολλά άλλα.

Πρόσφατα, όμως, φαίνεται ότι ερευνητές εντόπισαν Σουμερικές Πλάκες οι οποίες δείχνουν τελικά την αληθινή τοποθεσία του Κήπου της Εδέμ, οι οποίες αναφέρεται ότι μελετώνται.

Μέχρι να σχηματιστεί μία εικόνα για το τι μπορεί να αποκαλύπτουν, προτείνουμε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε σχετικά με αυτό το μεγάλο ζήτημα:

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications