Προφυλακίστηκε ο 43χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του ο 43χρονος που διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια, η οποία την περασμένη Πέμπτη έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, οδηγήθηκε στον ανακριτή στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος από ομάδα αστυνομικών και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο (σπάνιο σε περιπτώσεις προσαγωγών).

Αν και παραδέχθηκε ότι είχε και στο παρελθόν σχέσεις με ανήλικες -ανάμεσά τους αυτή με την 14χρονη αυτόχειρα και μία ακόμη πριν από τρία χρόνια, με άλλο κορίτσι επίσης 14 ετών- κατά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή αιτήθηκε ψυχιατρικής εξέτασης.

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει είναι για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος, και το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς της 14χρονης, λίγες ημέρες πριν το κορίτσι αυτοκτονήσει.

Αμέσως μετά την απολογία του ο 43χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications