Σημάδια πως Όντα από Άλλες Διαστάσεις Κυκλοφορούν στο Σπίτι σου

Σίγουρα, θα έχετε ακούσει την άποψη ή εκδοχή που αφορά τους εξωγήινους, κυρίως, ότι «ζουν ανάμεσά μας». Έχετε, όμως, σκεφτεί ποτέ ότι πραγματικά θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό; Και… πως θα μπορούσατε να το ψυλλιαστείτε, ειδικά, αν δεν πρόκειται για εξωγήινους, αλλά για όντα άλλων διαστάσεων;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η πιο συνηθισμένη και διαδεδομένη άποψη, είναι ότι ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, μεταμφιεσμένοι σαν άνθρωποι. Φορούν το «ανθρώπινο κοστούμι» τους και μπορεί να ζουν στην διπλανή πόρτα, να πηγαίνουν στην δουλειά, να διευθύνουν επιχειρήσεις ή ακόμα και κυβερνήσεις.

Υπάρχει, όμως και η άλλη εκδοχή. Εκείνη των όντων που δεν είναι ενσαρκωμένοι, που δεν έχουν υλικό σώμα, που δεν χρειάζεται να φορέσουν «στολή ανθρώπου».

Αυτά τα όντα, για την δική μας διανόηση είναι άϋλα, μπορούν να περνούν μέσα από τοίχους αλλά δεν είναι φαντάσματα, μπορούν να κινούνται σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα μπορούσαν να είναι ο εαυτός μας σε μία μελλοντική ή παρελθοντική στιγμή – καθότι ο χρόνος δεν είναι γραμμικός αλλά ένα εξελισσόμενο παρόν – μπορούν να περνούν στην «άλλη πλευρά» και όταν το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Δεν αναφερόμαστε σε φάσματα, ή φαντάσματα νεκρών συγγενών ή φίλων ή άλλων που μπορεί να εμφανίζονται εκεί που μένουμε ή στα όνειρά μας.

Σημάδια πως Όντα από Άλλες Διαστάσεις Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας

Ξαφνική κούραση

Έχει τύχη να νιώσετε μια ξαφνική κούραση ή μία ακατανόητη κακοδιαθεσία που δεν δικαιολογείται; Αυτό, ίσως, σημαίνει πως κάτι «πατάει» επάνω στην υπόστασή σας, ή «περνάει» μέσα από εσάς, προκειμένου να διασχίσει τον δρόμο του. Λάβετε υπόψη σας ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν σας «βλέπει», όπως ακριβώς και εσείς δεν παρατηρείτε τα μυρμήγκια λίγα εκατοστά από το παπούτσι σας.

Νιώθετε ξαφνικό φόβο ή ανατριχίλα

Καθώς δεν είμαστε εξοικειωμένοι με διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, αν νιώσουμε ένα φόβο χωρίς λόγο, είναι ίσως γιατί κάπου δίπλα μας πλησιάζει μία χωροχρονική ανωμαλία η οποία επιτρέπει την είσοδο ή την έξοδο.

Δεν μπορείτε να την δείτε γιατί μάλλον συμβαίνει σε μία άλλη διάσταση που έτυχε εκείνη τη στιγμή να «ακουμπήσει» τις δικές συντεταγμένες.

Ξαφνικό άγχος

Ειδικά αν δεν είστε τύπος που αγχώνεστε εύκολα, θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά, αν σας δημιουργηθεί άγχος χωρίς λόγο. Ίσως, σας συμβαίνει επειδή «κάποια οντότητα» διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα τη συνειδησιακή σας αδράνεια -εκείνη τη στιγμή-, όπως ένα τρένο περνά με φόρα στην πλατφόρμα επιβίβασης χωρίς να κάνει στάση.

Ανεξήγητοι θόρυβοι

Αν ακούτε βήματα στο σπίτι σας, ανεξήγητους θορύβους, όταν κανείς δεν είναι παρών, ίσως, να πρόκειται για κάποιο είδος φαντάσματος, αλλά μπορεί να είναι η ταραχή της «άλλης οντότητας» ή ακόμα μία εκδοχή του ίδιου σας του εαυτού από μία άλλη εποχή – π.χ. σε μικρότερη ηλικία – που σας «είδε» από κάποια ρωγμή του χωροχρόνου και κάνει ό,τι μπορεί για να σας τραβήξει την προσοχή ώστε να γυρίσετε να την «κοιτάξετε» και εσείς.

Αναβοσβήνουν τα φώτα

Αν δεν πρόκειται για μία απλή και σύντομη πτώση τάσης, τότε είναι πιθανό να υπάρχει κάποια διαταραχή, λόγω αλληλεπίδρασης του χώρου σας με μία άλλη διάσταση ή ένα παράλληλο σύμπαν που οι τροχιές τους μπορεί να είναι σε φάση «έκλειψης» ή να διασταυρώθηκαν ή να ήρθαν σε «επαφή».

Φευγαλέες σκιές

Η εμφάνιση μιας ανεξήγητης και φευγαλέας σκιάς, που φαίνεται από τη γωνία του ματιού μας, στην οποία δίνουμε ασυναίσθητα μία αόριστα ανθρωπόμορφη σιλουέτα, μπορεί να είναι μία «εισβολή» από μία άλλη διάσταση προς την την δική μας, εντελώς συμπτωματικά, στις δικές μας συντεταγμένες.

Παράξενες συμπεριφορές των ζώων

Τα ζώα, γενικότερα, είναι πολύ πιο ευαίσθητα στο να αντιληφθούν τέτοιες παρουσίες. Υποστηρίζεται ότι σκύλοι δεν μπορούν να δουν αλλά αισθάνονται τέτοιες «αλλαγές» ή «παρουσίες» σε ένα χώρο, πολύ περισσότερο από έναν άνθρωπο. Αν αρχίσει ξαφνικά να γαβγίζει προς μία κατεύθυνση, ίσως, κάτι συμβαίνει εκεί.

Από την άλλη, λέγεται ότι οι γάτες μπορούν να «δουν» κάτι που διασχίζει ένα δωμάτιο. Οπότε αν δείτε μία γάτα να ακολουθεί ή να παραμονεύει κάτι που δεν υπάρχει, τότε, είναι μία ένδειξη ότι κάτι συμβαίνει εκεί που κοιτάζει. Το ίδιο αν ξαφνικά σηκωθεί κι αρχίσει να τρέχει, χωρίς να την έχει πειράξει κανείς.

Νιώθετε μία ανησυχητική παρουσία κοντά σας

Αν νιώθετε μία ανησυχητική παρουσία να είναι κοντά σας, αλλά δεν την βλέπετε και δεν ξέρετε πώς να το εξηγήσετε, ο καθένας θα μπορούσε να σας πει ότι πρόκειται για μία «κλασική» περίπτωση φαντάσματος που αιωρείται γύρω σας. Αλλά μην ξεχνάτε την ιδέα ότι μπορεί να είναι κάτι που το ξεπερνά και πιθανότατα έχει να κάνει με κάποια «μεταβολή» στο χωροχρόνο, ή την «κατάσταση» και την «αλληλεπίδραση» μιας οντότητας από άλλη διάσταση.

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications