Φεστιβάλ Καννών: Βράβευση Σιλβέστερ Σταλόνε και επιστροφή Τζον Ράμπο

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα βρεθεί στις Κάννες για να παρουσιάσει σκηνές από την ταινία «Ράμπο 5» με τις νέες περιπέτειες του πρώην βετεράνου του Βιετνάμ, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν του, για τα 50 χρόνια της καριέρας του.

Ο σταρ του Χόλυγουντ, συνηθισμένος στους ρόλους του σκληροτράχηλου σωτήρα, είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, πριν από μόλις έναν χρόνο, μια φωτογραφία που έδειχνε τον βετεράνο, γονατισμένο στο έδαφος και στο δεξί χέρι να κρατά το διάσημο κυνηγετικό του μαχαίρι.

«Κάτι φοβερό ετοιμάζεται», έγραφε ο Sly κάτω από τη φωτογραφία, με την αναφορά «Rambo V. Φθινόπωρο 2019», προαναγγέλλοντας τη νέα ταινία.

Ο 72χρονος ηθοποιός έχει πάει επανειλημμένα στην Κρουαζέτ -το 2014, για να παρουσιάσει την ταινία «The Expendables 3» («Οι Αναλώσιμοι 3») με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τον Χάρισον Φορντ και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Οι σταρ διέσχισαν τότε τη διάσημη λεωφόρο της Γαλλικής Ριβιέρας πάνω σε τρία άρματα μάχης, χαιρετώντας από ψηλά τους θαυμαστές τους, πριν κατεβούν και περπατήσουν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ.

Ο Sly θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην ειδική εκδήλωση-προβολή στο Μέγαρο του Φεστιβάλ στις 24 Μαΐου, όπου θα παρουσιάσει σκηνές του «Ράμπο 5 - Τελευταίο Αίμα» (Rambo V: Last Blood).

Έπειτα από ένα μοντάζ που σκιαγραφεί την καριέρα του, θα προβληθεί η βελτιωμένη έκδοση της πρώτης ταινίας «Ράμπο» του Τεντ Κότσεφ (1982).

Στην πρώτη επιτυχία της σειράς, ο Σταλόνε υποδύεται έναν βετεράνο πολέμου του Βιετνάμ που εξεγείρεται κατά της εχθρότητας του σερίφη και αστυνομικών μιας μικρής πόλης στην πολιτεία της Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια -στις επόμενες τρεις ταινίες- μετέχει σε διάφορες αποστολές στην Ασία.

H ταινία «Ράμπο 5 - Τελευταίο Αίμα» θα προβληθεί στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2019. Το σενάριο υπογράφουν ο Μάθιου Σιράλνικ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος ηθοποιός -ως αγέρωχος Τζον Ράμπο- ταξιδεύει στο Μεξικό για να σώσει την κόρη ενός φίλου, μετά την απαγωγή της από ένα μεξικάνικο καρτέλ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications