Ένας άντρας που  τον απήγαγαν εξωγήινοι ισχυρίζεται ότι κρατήθηκε σε μια δεξαμενή με πράσινο υγρό!

Μια πολύ ενδιαφέρον πληροφορία σχετικά με την απαγωγή των εξωγήινων εμφανίστηκε χθες στο site ενός Αμερικανού εξερευνητή του Lon Strickler.Η ιστορία δημοσιεύθηκε αρχικά στο βιβλίο του Albert Rosales, ο οποίος μίλησε με εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι έλεγαν ότι τους είχε γίνει απαγωγή από εξωγήινους.

Ημερομηνία συμβάντος: Ιανουάριος του 2008, θέση: Granada Hills, προάστιο του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Το θύμα ξύπνησε στο κρεβάτι του εκείνο το βράδυ, αλλά δεν αισθανόταν καλά, ήταν αφυδατωμένος, και ολόκληρο το σώμα του πονούσε, ένιωθε επίσης μεγάλη συναισθηματική δυσφορία, αλλά δεν καταλάβαινε τι είχε γίνει και δεν είδε κάτι ασυνήθιστο ή παράξενο. Δεν θυμόταν.

Μόνο όταν πέρασαν περίπου τρεις εβδομάδες,άρχισε να θυμάται πολύ τρομερές αναμνήσεις. Θυμήθηκε ότι βρέθηκε ξαφνικά σε έναν διαφανή γυάλινο κύλινδρο, γεμάτο με ένα ακατανόητο ζεστό υγρό. Ήταν πυκνότερο από το νερό, αλλά πιο λεπτό από το πετρέλαιο.

Την ίδια στιγμή, προς έκπληξή του, συνειδητοποίησε ότι σε αυτό το ρευστό υγρό μπορούσε να αναπνεύσει και να ανοίξει τα μάτια του.

Το υγρό είχε ένα πρασινωπό χρώμα, ο άνθρωπος θυμήθηκε πώς είχε απαχθεί από την κρεβατοκάμαρά του,και βρέθηκε εκεί λίγα λεπτά ίσως και ώρες.

Στη συνέχεια, φοβήθηκε πολύ και αποφάσισε να βγει από το "ενυδρείο", αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κινήσει το σώμα του! μπορούσε μόνο να κλείσει και να ανοίξει τα μάτια του. Αποφάσισε να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να συγκεντρωθεί και μετά από αυτό το σώμα άρχισε σταδιακά να τον υπακούει.

Έχοντας συγκεντρώσει όλη τη δύναμή του, ο άνθρωπος κατάφερε να βγει από τη δεξαμενή και μόνο τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσει μόλις βγήκε έξω από το "νερό", τελικά κατάφερε να αναπνεύσει με βαθιές ανάσες.

Και μόνο τότε ανακάλυψε ότι ήταν εντελώς γ@μνός και ολόκληρο το σώμα του ήταν καλυμμένο με κάτι σαν ζελέ που έσταζε στο πάτωμα. Κοιτάζοντας γύρω του τρομοκρατήθηκε. Βρισκόταν σε ένα δωμάτιο γεμάτο από τα ίδια πράσινα δοχεία. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, πολύ ζεστό και μύριζε άσχημα.

Τελικά ο μαρτυράς πανικοβλήθηκε και άρχισε να ουρλιάζει και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει από το δωμάτιο και έτρεξε κατά μήκος ενός διαδρόμου με ένα "παράθυρο φωτός" στο τέλος του. Όταν έφτασε στο τέλος, είδε ότι στην πραγματικότητα ήταν σε ένα μέρος που έμοιαζε με ένα τεράστιο θερμοκήπιο. Και όταν έτρεξε έξω από το διάδρομο, είδε και άλλα δωμάτια με τα ίδια πράσινα "ενυδρεία" και μερικά από αυτά ήταν άδεια.Εξακολουθούσε να φωνάζει όταν πλησίασαν δύο ανθρωποειδή πλάσματα. Ένας από αυτά τον άγγιξε στον ώμο και μετά από αυτό λιποθύμησε. Τα ανθρωποειδές ήταν τόσο ψηλά όσο ο μέσος άνθρωπος. Εδώ σταμάτησε να θυμάται τι έγινε μέτα.

Ένα μήνα αργότερα, ο μάρτυρας άρχισε να θυμάται και άλλες λεπτομέρειες εκείνης της νύχτας. Ο ίδιος είδε τον εαυτό του να βρίσκεται σε ένα τραπέζι και τα ανθρωποειδή πλάσματα έκαναν κάτι στο κεφάλι του.

Στην αρχή έκαναν κάτι με στο μάτι και έπειτα στη μύτη με ειδικά εργαλεία. Μετά από αυτό, αισθάνθηκε πώς του πήραν τα γεννητικά όργανα. Δεν μπορούσε να δει τι το έκαναν, αλλά ήταν πολύ δυσάρεστο και τους ζητούσε απεγνωσμένα να σταματήσουν. Στο δωμάτιο υπήρχαν τρία πλάσματα, το ένα ηταν πολύ μεγαλύτερο από τα άλλα δύο.

Το ψηλό πλάσμα διέταξε και τα δύο μικρότερα εκτελούσαν εντολές σαν ρομπότ. Το ψηλό πλάσμα άρχισε να τον παρηγορεί με καθαρά ισπανικά (η απαγωγή είχε γίνει σε ισπανόφωνο). Του ζήτησε να είναι υπομονετικός και ότι σχεδόν τελειώνουν. Τα λόγια του πλάσματος ηταν μέσα στον εγκέφαλο του απευθείας και δεν τα άκουσε με τα αυτιά του. Τα άλλα δύο πλάσματα δεν ανέφεραν τίποτα.

Δύο μήνες αργότερα, ο άντρας ξαφνικά θυμήθηκε την αρχή της απαγωγής του. Την νύχτα κάτι τον ξύπνησε, και όταν άνοιξε τα μάτια του, είδε ότι το δωμάτιό του ήταν πλημμυρισμένο με ένα αχνό πράσινο-μπλε φως. Και στο κρεβάτι του ήταν 3 ή 4 γκρίζα πλάσματα με μεγάλα κεφάλια και μαύρα αμυγδαλωτά μάτια.

Η μυρωδιά ήταν πολύ δυσάρεστη στο δωμάτιο και υπέθεσε ότι προέρχεται από τους "γκρίζους".Πρόλαβε να σκεφτεί :"Είναι πραγματικοί, Θεέ μου, είναι πραγματικοί!". Στη συνέχεια, άκουσε κάτι σαν βουητό, σαν ένα αδύναμο ηλεκτρικό ρεύμα πέρασε μέσα από το σώμα του, και στη συνέχεια θυμήθηκε πώς κάτι τον τραβούσε προς ταβάνι.

Ο μαρτυράς υπενθύμισε επίσης ότι του έκαναν μερικές επιπλέον εξετάσεις, εκτός από τις ιατρικές. Του παρουσιάστηκαν διαφορετικές διαφάνειες με εικόνες με γρήγορη ταχύτητα, και όταν τελείωσε η παράσταση, ένιωσε ξαφνικά φωτισμένος, σαν να ήταν γεμάτος με πληροφορίες. Θυμήθηκε ότι μερικές διαφάνειες έδειχναν διάφορους κατακλυσμούς στη Γη, όπως ηφαιστειακές εκρήξεις και πυρηνικές εκρήξεις.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην αίθουσα όπου βρίσκονταν τα υβρίδια.
Εδώ θυμάται πολύ λίγα, μόνο ένα πολύ χλωμό και ασθενικό αγόρι. Με λεπτές μπλε υποδόριες φλέβες που ήταν ορατές σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπό του,σκέφτηκε ότι αυτό το παιδί δεν είχε απαχθεί και ότι δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το γενετικό του υλικό.

Γιατί αισθάνθηκε μια στενή συναισθηματική σχέση με το παιδί, σύμφωνα με τα λόγια του, ήταν η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου. Και όταν του είπαν ότι ήρθε η ώρα για να φύγει, άρχισε να κλαίει το παιδί. Στη συνέχεια υπήρξε μια άλλη περίεργη δοκιμασία όπου αναγκάστηκε να περπατήσει στην έρημο κάτω από τον καυτό ήλιο.Ταυτόχρονα,δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της δοκιμής.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ο άνδρας θυμήθηκε και κάτι άλλο για την νύχτα της απαγωγής του, ότι τον τράβηξαν έξω και ότι έκανε πολύ κρύο, επειδή φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και ένα σορτς.

Για κάποιο λόγο δεν ένιωθε φόβο, αλλά ενοχλήθηκε από το έντονο κρύο (ηταν Ιανουάριος). Στη συνέχεια τον πήγαν σε μια άλλη ομάδα από δύο πλάσματα που τον περίμεναν. Μετά από αυτό, άρχισε να ανεβαίνει με μια δέσμη φώτος στον ουρανό στο εξωγήινο σκάφος.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications