Δείτε πόσα κέρδισε σε ευρωπαϊκό τουρνουά πόκερ  ο Αντώνης Ρέμος

Φαίνεται πως ο Αντώνης Ρέμος εκτός από τραγουδιστής, είναι και ένας πολύ καλός παίκτης πόκερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Gala, αλλά και της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, o γνωστός τραγουδιστής συμμετείχε σε ευρωπαϊκό τουρνουά πόκερ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 256 συμμετέχοντες.

Έτσι έφυγε από το Μόντε Κάρλο πλουσιότερος κατά περίπου 60.000 ευρώ.

Ιστορία του Πόκερ

Το ξεκίνημα του πόκερ εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα ακριβές ανάμεσα στους ιστορικούς. Υπάρχουνε πολλές θεωρίες για το ξεκίνημα του παιχνιδιού με άλλους να αναφέρονται στην Γερμανία και το παιχνίδι Pochspiel ενώ άλλοι να μιλούν για το γαλλικό παιχνίδι Pοque και Brelan. Όλα αυτά τα παιχνίδια δεν είχαν σχέση με τα σημερινά παιχνίδια αλλά λέγεται ότι πάνω σε αυτά βασίστηκαν τα σύγχρονα παιχνίδια πόκερ.

Η προφορά των ονομάτων των συγκεκριμένων παιχνιδιών δείχνει ότι είναι πιθανόν να προέκυψε το όνομα από αυτά τα παιχνίδια. (Pochspiel –Ποκσπίλ , Poque-Πόκα)

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι τα πρώτα αναγνωρίσιμα παιχνίδια πόκερ παίζονταν στα ποταμόπλοια του Μισισίπι κατά τον 19 αιώνα. Μια πρώτη γραπτή αναφορά του πόκερ έγινε το 1834 από τον Jonathan H.

Green στο βιβλίο του "An Exposure of the Arts and Miseries of Gambling" (Μία Έκθεση των Τεχνικών και της Δυστυχίας του Τζόγου).

Ο Green περιφερόταν στην Αμερική εκείνη την εποχή και κατέγραψε το ενδιαφέρον των παικτών στο παιχνίδι καθώς αυτό παιζότανε στα ποταμόπλοια και στα Σαλούν. Επίσης ήτανε και η πρώτη αναφορά σε κανόνες αλλά και τρόπους παιχνιδιού. Το πόκερ πλέον είχε γεννηθεί.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications