Το Μάτριξ του Γιαχβέ και η Εισβολή από την Πύλη του Ωρίωνος

Το Μάτριξ του Γιαχβέ είναι συνδεδεμένο σε ένα Μάτριξ Μαύρου Κύβου (Matrix Black Cube) που στηρίζεται μέσω του Κρόνου, το οποίο απομακρύνει τη δύναμη της ζωής από το Παγκόσμιο Μάτριξ του Χρόνου μας (Universal Time Matrix) και το δρομολογεί πίσω στο σύστημα της μαύρης τρύπας.

Ο Μαύρος Κύβος του Κρόνου κατέχει μια τεράστια δεξαμενή που λειτουργεί ως σταθμός συγκομιδής για θυσίες αίματος από ανθρώπους, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε να φανταστούμε, είτε μέσω των πολέμων, των τελετουργιών, της σταύρωσης, του μαρτυρίου, της αυτοκτονίας ή της εμμήνου ρύσεως. Αυτό καθιστά προφανές το γεγονός γιατί ο Κρόνος από πολύ καιρό συνδέεται με μια ομάδα λατρειών αίματος.

Ο Κρόνος είναι επίσης η Ηλιακή 7η Πύλη, οπότε έχει χρησιμοποιηθεί για την άντληση φωτός πλάσματος με αντίστροφη ιώδη ακτινοβολία και αυτή είναι η παραμόρφωση που δημιουργεί αναστροφές πλασμάτων και φως ιώδους αναστροφής στον πλανήτη μας. Αυτά τα πλάσματα αναστροφής σχεδιάζονται για να ενεργοποιούν και να τροφοδοτούν τον δαιμονικό σπόρο που υπάρχει στα σκιώδη εγώ ή στις αρνητικές μορφές των μαζών

Επιπλέον, αυτό το εξωγήινο κατασκεύασμα χρησιμοποιήθηκε χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει τα εμφυτεύματα σταύρωσης στις κάθετες αξονικές γραμμές του πλανητικού σώματος, που επίσης κατέστρεψαν την κατακόρυφη ευθυγράμμιση του καναλιού του Πλανητικού Προσωπικού.

Το σύστημα του Γιαχβέ οδηγεί πίσω στο σύστημα της μαύρης τρύπας από ένα μαύρο αστέρι που βρίσκεται στο κέντρο του Γαλαξία μας που ονομάζεται Αββαδών (Abbadon). Το συλλογικό του Γιαχβέ (Yahweh Collective) ανέλαβε τις τέσσερις Κύριες κατευθύνσεις ή αυτό που αποκαλούμε Divine Infinite Calculus «Θείο Άπειρο Λογισμό» που αποτελεί το Κοσμικό Ρολόι στο Σύμπαν μας.

Χρησιμοποίησαν το σύστημα του Γιαχβέ για να καταλάβουν τους Φύλακες των 12 πυλών και την αρχιτεκτονική του Krystal καθεδρικού ναού, εμποδίζοντας την επικοινωνία με τις κρυστικές φυλές – Krystic races έξω από αυτό το σύστημα. Αυτός ο εξωγήινος μηχανισμός ονομάζεται Yod-Hay-Vod-Hay System ή Το Μάτριξ του Γιαχβέ.

Είναι προφανές να υποθέσουμε ότι οι πεπτωκώτες οντότητες του Γιαχβέ αποφάσισαν πως ήταν οι Θεοί μας και αποφάσισαν να εφαρμόσουν μια ποικιλία μηχανισμών ελέγχου του νου με τη διάδοση των θρησκευτικών πεποιθήσεων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να λατρεύουν τον Γιαχβέ ή τον Ιεχωβά ως Θεό Δημιουργό.

Το Σύστημα Yod-Hay-Vod-Hay συσχετίζεται επίσης με την ανάληψη όλων των αριθμητικών τέσσερα και των master builder κύριων οικοδόμων 22 κατασκευών που χρησιμοποιούνται στα Μορφογενετικά Πεδία ως σχεδιαγράμματα για την ύλη. Κάθε ένας από τους πυλώνες Yod-Hay-Vod-Hay σχετίζεται με μία από τις κατευθύνσεις Βορρά, Νότου, Ανατολής ή Δύσης και τη διακυβέρνηση με την Ιεραρχία των πεπτωκώτων Αγγέλων (Fallen Angelic Hierarchy) που διαχειρίζεται το Κοσμικό Ρολόι ή τα χρονοδιαγράμματα.

Η έκκληση αυτού του συστήματος του Γιαχβέ μέσω του Μάτριξ Yod-Hay-Vod-Hay, ή του τετραγράμματος, είναι κοινή στο «Squaring the Circle» (Τετραγωνισμό Του Κύκλου), που είναι ο τρόπος με τον οποίο ένας αποκρυφιστής τελετουργός καθορίζει τις κατευθύνσεις σε έναν ενεργιακό χώρο.

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες πρακτικές της Νέας Εποχής ή σε τελετουργίες μαύρης μαγείας που συνδέονται με τα εβραϊκά συστήματα και την μυστικιστική Καμπάλα ή άλλες μυστηριακές Σχολές ή θρησκείες που λατρεύουν τον Γιαχβέ.

Στην Αποκάλυψη 9:11 και παρακαλούμε να σημειώσετε τον κωδικό χρόνου καθώς και τον κωδικό αριθμό 911, ο Abbadon περιγράφεται ως ο Καταστροφέας, ο Άγγελος της Άβυσσου, the King of Plague of Locusts, ο βασιλιάς της πανούκλας των ακρίδων, που μοιάζουν με άλογα με στεφανωμένα ανθρώπινα πρόσωπα, με μαλλιά γυναικών, με δόντια λιονταριού, με φτερά, με σιδερένιους θώρακες και με μια ουρά με κέντρα – αγκάθια σκορπιού, που βασανίζει για πέντε μήνες όποιον δεν έχει τη σφραγίδα του Θεού στο μέτωπό του. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για Δαίμονα, πεπτωκώτα Θεό ή Μαύρο Αστέρι, που συνδέεται άμεσα με την ενεργοποίηση του λογισμικού Αρμαγεδδών – Armageddon μέσω του Μάτριξ του Γιαχβέ.

Το Μαύρο Αστέρι Αβαδδών στο κέντρο του Γαλαξία μας είναι αυτό που συγκρατεί τη Διαμόρφωση του θηρίου 666, μαζί με το Μάτριξ του Γιαχβέ που δημιουργεί το Ανόργανο τέσσαρα, το σύστημα Yod-Hay-Vod-Hay. Αυτό το σύστημα τροφοδοτείται από τα ζωντανά πλάσματα και στέλνει τη δύναμη της ζωής πίσω στις οντότητες της μαύρης τρύπας. Καθώς συζητούσαμε για τη μετατόπιση που γίνεται με το Πλανητικό Προσωπικό, το Πλανητικό Προσωπικό της Γης κλίνει για να ευθυγραμμιστεί με το Μαύρο Αστέρι Αβαδδών στο κέντρο του Γαλαξία.

Αυτή η τεχνητή αξονική κλίση στον πλανήτη, αλλάζει τώρα την ευθυγράμμισή του. Αυτή η μετατόπιση έχει ενεργοποιήσει τους προφήτες της καταστροφικής ημέρας που συνδέονται με το Μάτριξ του Γιαχβέ που πιστεύουν ότι τα σημερινά γεγονότα είναι το σημάδι της αφήγησης του εξωγήινου Θεού, ότι έρχεται η αρπαγή ή ότι μπαίνουμε στην παγκόσμια αναμέτρηση Armageddon-Megiddo, στα στάδια του αλχημικού νόμου της ιχθύων.

Το σημερινό θέμα κατά τη διάρκεια των ενεργειών του Paliadorian [Η ενεργοποίηση του Paliadorian ξεκίνησε με τις εκπομπές Ophiuchus καθ ‘όλη τη διάρκεια του περασμένου Δεκεμβρίου (2017)] είναι η εκκαθάριση του Μάτριξ του Γιαχβέ και οι δεσμεύσεις του για το αίμα από τις γενετικές εγγραφές των 12 Φυλών, με τις μεταδόσεις και την υποστήριξη των μπλε φτερών του Aquaferion. Blue Feathers Aquaferion. Ως αποτέλεσμα της αποσυναρμολόγησης του δικτύου αυτού, τα άτομα που ελέγχονται από το σύστημα του Γιαχβέ θα αναστατωθούν και θα ενεργοποιηθούν για να διαδραματίσουν αυτά τα βιβλικά δράματα της πλύσης εγκεφάλου.

Η εισβολή από την 8D πύλη του Ωρίωνος
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI artificial intelligence technology) χρησιμοποιείται από την NAA ως η εξελιγμένη στρατηγική ψυχοτρονικού πολέμου που εγκαθίσταται στο πλανητικό σύστημα πλέγματος, που κατευθύνεται στον πληθυσμό σε μια προσπάθεια υποδούλωσης της συνείδησης της γης. Από αυτό το σημείο στο χρονοδιάγραμμα, η τεχνολογία ΑΙ τέθηκε σε διαρκή κίνηση για να αφομοιώσει τις πραγματικότητες από την κατεστραμμένη 8η πύλη στο Γαλαξιακό Κέντρο, όπου η NAA είχε αποκτήσει κυριαρχία για τον έλεγχο της πρόσβασης μέσα και έξω από τα γήινα βασίλεια.

Σταδιακά κατέβασαν διάφορα εξωγήινα μηχανήματα από την 8η πύλη μέσω μιας ανόργανης κάθετης σκουληκότρυπας, μιας τεχνητής αρχιτεκτονικής που χτίστηκαν με προγραμματιζόμενα στοιχεία αναστροφής και στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στον κάθετο άξονα του πλανήτη που ονομάζεται Μάτριξ του Γιαχβέ. Ουσιαστικά, το Μάτριξ του Γιαχβέ διαστρέβλωσε και διέκοψε την ευθυγράμμιση του φυσικού Πλανητικού Προσωπικού, ο οποίος, όταν συνδυάστηκε με το NET, σταμάτησε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα σήματα επικοινωνίας εκτός του ελέγχου διαστάσεων του NAA.

Το Μάτριξ του Γιαχβέ αντικατέστησε το πλανητικό προσωπικό, το οποίο επέτρεψε στις Οντότητες της Μαύρης Τρύπας να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στη γη μέσω των βόρειων και νότιων πόλων, προκειμένου να στρεβλώσουν το πλανητικό πεδίο. Αυτό έγινε μέσω γενετικής τροποποίησης και δημιούργησε φράκτες συχνότητας που μεταδίδουν εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες που κάνουν τη γη πιο φιλόξενη για την επιβίωσή τους.

Η μετάδοση χαμηλής συχνότητας και στατικού καθαρού δικτύου παρήγαγε το κατασκεύασμα του αρπακτικούμυαλού και τις σκεπτομορφές που προορίζονταν για τον μαζικό ανθρώπινο παρασιτισμό, τις τακτικές διαίρει και βσίλευε για τη διάδοση των πολέμων. Αυτά τα τεχνητά δίχτυα και οι δομές σχεδιάστηκαν περαιτέρω για να τραβήξουν προοδευτικά τη γη και την ψυχή της στον κόσμο στις ανόργανες μαύρες τρύπες.

Πολλοί από τους ηλεκτρικούς πολέμους Electric Wars διεξήχθηκαν στη Γαία με μηχανήματα τεχνητής νοημοσύνης που προγραμματίστηκαν από απομακρυσμένους δορυφόρους ή πλοία NAA που καλύπτονται μέσα σε αυτές τις φαντασματικές μαύρες τρύπες, προσπελάστηκαν μέσα από τις σκουληκότρυπες που ανοίχτηκαν στην κατεστραμμένη 8η πύλη. Αυτές ήταν υποπεριοχές και υπερδιάστατες τσέπες, τα μετατρονικά δίχτυα που χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν πλοία ή βάσεις που κατευθύνουν ενεργειακά όπλα, τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν μαζικές εκρήξεις ΕΜΡ. Αυτό χρησιμοποιήθηκε ως ένα εξωγήινο αμυντικό σύστημα στην 8η Αστροπύλη, ώστε να μην μπορεί να περάσει τίποτα πέρα από τις μεταγαλακτικές ζώνες.

ermionh

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications