H 5G θα κάνει τους ψηφιακούς ανθρώπους να φαίνονται αληθινοί & τους αληθινούς σαν ολογράμματα

Το να τάζεις με την 5G στους καταναλωτές ότι θα μπορούν να κατεβάζουν τις ταινίες τους (παράνομα) σε χρόνο ντετέ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη νομιμότητας, οπότε οι τεχνολόγοι – τεχνοκράτες ψάχνουν για νέα “καρότα”

Όπως έχουμε δει στο Star Wars, η ολογραφική τεχνολογία είναι εδώ. Η 5G της Verizon θα ανοίξει το δρόμο για να καταστήσει την προηγμένη ολογραφική τεχνολογία 3D πιο προσιτή στο κοινό, σύμφωνα με την USA Today.

Τα τρισδιάστατα ολογράμματα θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε συναντήσεις σε ψηφιακή μορφή, να αφήσετε ολογραφικά μηνύματα – όπως το φωνητικό ταχυδρομείο – ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια ολόκληρη λεπτομερώς ανθρώπινη τεχνητή έξυπνη ψηφιακή έκδοση του εαυτού σας.

Αν και μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες δεν είναι άμεσα διαθέσιμες στο κοινό, πολύ πιθανό σύντομα θα βρεθούν στα σπίτια όπως οι έξυπνες συσκευές της Google και η Alexa.

Τεχνικές εταιρείες όπως η Microsoft έχουν ήδη δημιουργήσει συσκευές holoportation για να εκπέμπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι σας. Όλα αυτά είναι συναρπαστικά και… “cool”.

Αλλά τι γίνεται με τους πιθανούς κινδύνους στην ιδιωτικότητα και την προσωπική μας ζωή; Και αυτή είναι η μια πτυχή για ανησυχία, γιατί εκτός αυτού υπάρχει και η ανησυχία για την υγεία λόγω της συνεχούς και αυξημένης ακτινοβολίας.

Η τεχνολογία της 5G έχει δυο όψεις. Αν στο πρώτο βίντεο είναι η “cool” πλευρά της, στις εικόνες του slider πιο κάτω είναι η άλλη, και είναι …. hot hot hot!

igata

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications